Προς το περιεχόμενο

Αγορα high end smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καρχαρία. Το απόγευμα θα σου εχω λινκ γι αυτά. Ενώ όσο το παλικάρι που πρότεινε τις συσκευές xiaomi oppo κλπ δεν θα τα σχολιάσω καν.

Όσο για τα windows phone συμφωνώ. Ειναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

High end κινητά είναι τα Oneplus One, Meizu Mx4, Xiaomi 4, Huawei Honor 6....

και γιατί να πάρει κινέζικο ?? υπάρχει λόγος να μπλέξει με παραγγελίες με μήνες αναμονής ? με προϊόν που αν πάθει κάτι ..θα πρέπει να περιμένει 1-2 μήνες πάλι να το πάρει πίσω??? αυτά που αναφέρεις είναι high end για την κίνα !!! όχι για την Ελλάδα !!! 

για φαντάσου ένα κινεζο να παραγγείλει ένα ντενεκέ φέτα !!! και όταν φτάσει στην κίνα να έχει χαλάσει !!! άντε πάλι να τον στέλνει πίσω για να του στείλουμε καινούργιο από Ελλάδα !!!! και υπόψιν η φέτα είναι πολύ high end προϊόν !!!! για τους Κινέζους !!!

• Like 1
Δημοσ.

Στο insomnia όποτε ζητάει κάποιος πρόταση για αγορά smartphone με μαθηματική ακρίβεια δυο θα είναι οι απαντήσεις 1) Moto G 2) Kινέζικο.

Δεν λέω καλά τα κινέζικα αλλά για ποιο ευέλικτους αγοραστές. Για τον μέσο αγοραστή που θέλει να πάει στο μαγαζάκι να πάρει το κινητό και να μην έχει θέμα με την εγγύηση δεν είναι πρόταση το κινέζικο. Τι να το κάνω που με τα ίδια λεφτά παίρνω 16πύρηνο και 8 gb ram kai 4k screen που λέει ο λόγος αν πρέπει να μπώ σε διαδικασίες με πιστωτικές, αναμονή άγχος για το τελικό προιον κλπ ? 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ένα ξέρω όταν αγοράσεις κινέζικο δεν ξαναγυρίζει στα δήθεν επώνυμα που τα πουλάνε χρυσό.

Και Ναι εννοείται ότι oppo meizu one plus one Είναι κλάσης ανωτέρα από τα γνωστά ακριβά επώνυμα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ένα ξέρω όταν αγοράσεις κινέζικο δεν ξαναγυρίζει στα δήθεν επώνυμα που τα πουλάνε χρυσό.

Και Ναι εννοείται ότι oppo meizu one plus one Είναι κλάσης ανωτέρα από τα γνωστά ακριβά επώνυμα.

Καλύτερα όσων αφορά το θέμα αποδοση/τιμή ναι... Σε όλα τα άλλα είσαι απλά προκατελειμενος οπότε δε τίθεται θέμα συζήτησης... Τσάμπα χρόνο θα χάσουμε...

Δημοσ.

Το 6 plus σίγουρα, αφού όλες οι εταιρείες λένε ότι εχει τεχνολογία που την έχουν παρουσιάσει αυτοί πριν 2 χρόνια! Έχει γεμίσει σχετικά το διαδικτυο με σχετικές αναρτήσεις από Google, Oneplus και νομίζω Samsung.Το note είναι κορυφαίο κινητό, δεν είπα ότι δεν είναι. Εγώ έγραφα ποιες είναι οι ναυαρχίδες από Κίνα ;)

Α και κατι άλλο να μην ξεχνιόμαστε. Η Motorolla είναι κινεζικη πια, αφού έχει αγοραστεί από την Lenovo ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...