Προς το περιεχόμενο

Αγορα high end smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ακούς κανέναν hater η lover.

Όπως και τα specs ειναι απλά marketing. Για το λόγο ότι αν σου γράψουν ολα τα στοιχεία. Τα 80% δεν θα τα ξέρεις όπως και οι περιςςοτεροι εδω μεςα.

Ειναι 2 διαφορετικά πράγματα.

Πήγανε πιάσε το στα χέρια σου. Ασχολοισου καννα τεταρτακι και μην ακούς κανένα πωλητή.

Sent from my iPhone using Insomnia

Και για το link που έδωσε το παλικάρι ειναι ελλιπείς. Τα σημαντικότερα στοιχεία δεν αναγράφονται

Επεισεις το παλικάρι συγκρίνει το iPhone 6. Και όχι το iPhone 6plus

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες μια συσκευή που να κάνει τη δουλειά της όπως είναι απλά και χωρίς πολλές ρυθμίσεις πήγαινε σε iPhone. Αν σου αρέσει να σκαλίζεις τη συσκευή σου να περνάς mods κτλ καθώς να έχεις και το πλεονέκτημα των εφαρμογών από το θείο(if you know what I mean) πήγαινε στο Note. Επίσης η Σαμμυ έχει ενσωματώσει αρκετές έξτρα λειτουργίες για multitasking κτλ που στο μηλο δεν θα τις βρεις. Όπως και να έχει με κανένα από τα 2 δεν θα δυσαρεστηθείς.

Δημοσ.

ειχα iphone μεχρι το 3gs κε μετα πηγα σε s3 galaxy και τωρα μετα απτο plus σκεφτομαι να ξαναγυρισω αλλα δεν ξερω μου λειπουν καποια πραγματα απο το iphone στο android αλλα τωρα που εχω συνιθισει android δεν ξερω αν με την παροδο του χρονου αρχιζει και μου λειπου καποια features 

Δημοσ.

ειχα iphone μεχρι το 3gs κε μετα πηγα σε s3 galaxy και τωρα μετα απτο plus σκεφτομαι να ξαναγυρισω αλλα δεν ξερω μου λειπουν καποια πραγματα απο το iphone στο android αλλα τωρα που εχω συνιθισει android δεν ξερω αν με την παροδο του χρονου αρχιζει και μου λειπου καποια features

Γιατί δεν κοιτάς προς nexus μεριά ; το nexus 6 είναι τούμπανο και είναι στις ίδιες περίπου διαστάσεις με το 6plus. Αλλιώς ένα Moto x 2014 είναι ότι πρέπει. Λέω τέτοια κινητά επειδή έχουν clean android. Δες και το one plus one
Δημοσ.

Ο καρχαρίας εχει δίκιο. Αν και προσωπικά προτείνω iPhone. Ομως αν θες android πάρε nexus η moto. Για Samsung θα σου πρότεινα να αποφεύγεις όλες τις συκευες τις. Ειναι τέλειες μέχρι και 6 μήνες. Για μετα άστο καλύτερα.

Το note 3 πήγαινε σφαίρα. Μιλαμε για σφαίρα. Μέχρι τους πέντε μήνες. Μετα ξεκίνησαν ολα τα θεματάκια

Δημοσ.

Μερικά κινητά όντως είναι σαν να τα έχουν φτιάξει για να ζήσουν καθορισμένο χρόνο. Δεν καταλαβαίνω γιατί μετά από 8 μήνες χρήσης με καθαρό cache και τις ίδιες εφαρμογές από την πρώτη μέρα μια συσκευή αρχίζει να σέρνεται ;

Δημοσ.

Ειναι πολύ απλό.

Παράδειγμα η περιεκτικότητα των πυκνωτών στη τηλεόρασης των Samsung Kai lg ειναι 30 ενώ ο νόμος λέει πως πρέπει να ειναι 120. Το οποίο σημαίνει πως πέφτει η φωτεινότητα η απόδοση και χίλια αλλά πολύ γρήγορα.

Όπως κάποτε οι plasma οθόνες. Σου λέγανε ότι εχει 200.000 ώρες ζωής. Δεν σου λέγανε ομως ότι μετα απο τις 35.000 επεφτε η συνολική απόδοση τους στα 43%

Ενώ στα κινιτα το σημαντικότερο (σε θεμα ζωής) ειναι το κράμα απο το οποίο κατασκευάζονται τα περισσότερα. Το οποίο απο τη πολύ χρήση διαβρώνεται και πέφτει η απόδοση τους.

Εδω ειναι που λένε ότι τα iPhone ειναι ποιοτικά. Φυσικά αυτό δεν αλλάζει και πολύ την τιμή της συσκευής γι αυτούς.

Και όσο για την ζωή της μπαταρίες οι κλασικές έχουν ζωή πανω κάτω 800 κύκλους. Ενώ απο το iPhone 5 και μετα ειναι απο 2300 έως 3400 εξαρτάται απο το πως θα συμεριφερθεις στη μπαταρία

Και σορρυ για όλο αυτό το off topic

Δημοσ.

Η άποψη μου είναι πως μετά από Android, αν είσαι έστω και λίγο geek, δεν επιστρέφεις σε ios για κανένα λόγο.

Και τα δύο εξαιρετικά τηλέφωνα, αλλά όπως και να το κάνεις στο iPhone θα είσαι πάντα περιορισμένος.

Δημοσ.

Μην αποκλείεις windows phone παντως. Πηγα απο Optimus G σε lumia 930 και ειμαι απιστευτα ευχαριστιμενος. Απο εφαρμογες δεν μου λείπει τιποτα και το κινητο ειναι αστερι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...