genious1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ο οτε και ο καθε παροχος δεν κανει τιποτα μεσα στο σπιτι σου, απλα θα σου πουν κάλεσε ενα ηλεκτρολόγο στο σπιτι μου ειναι το προβλημα ?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Φιλε αυτο προσπαθούμε να αποκλείσουμε, αν δεν κανεις αυτο που ειπα δεν μπορούμε να ξερουμε ουτε εμεις εδω, αλλα ουτε ακομα και ο οτε. Καλεσε λοιπον ενα ηλεκτρολόγο να κανει μια δοκιμή μονο με τον ρουτερ και βλέπουμε
veteranos123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχουν πολλές και αυτή είναι μία http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php Ευχαριστώ Για κάποιο λόγο μου βγάζει αυτό Ο οτε και ο καθε παροχος δεν κανει τιποτα μεσα στο σπιτι σου, απλα θα σου πουν κάλεσε ενα ηλεκτρολόγο Καλό δεν είναι να αποκλειστεί η πιθανότητα ότι δεν είναι πρόβλημα του ΟΤΕ? Το λέω για να μην δώσει τσάμπα λεφτά σε ηλεκτρλόγο σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι του ΟΤΕ, Αν έχεις κάποιον φίλο που να γνωρίζει από αυτά μπορείς να του πεις να σε βοηθήσει
orck Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δωσε το βλαβη στον ΟΤΕ, θα ερθει ο τεχνικος, θα μετρησει και θα σου πει. Ειτε ειναι ευθυνη ΟΤΕ ειτε ειναι ευθυνη δικια σου, στην πρωτη περιπτωση ο τεχνικος θα κανει αυτο που πρεπει για να το αποκαταστησει, στην δευτερη θα καλεσεις εσυ ηλεκτρολογο. Ο τεχνικος του ΟΤΕ δεν εχει χρεωση, ο ηλεκτρολογος εχει.
makfil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Για κάποιο λόγο μου βγάζει αυτό www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php
veteranos123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php Τώρα λειτούργησε. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα