nikosggg3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 πριν μερικες μερες αγορασα αυτο το ρουτερ και σημερα ετσι στα ξαφνικα δεν μπαινει στο ιντερνετ απο τον σταθερο. το wifi ομως λειτουργει κανονικα μπορω να μπω απο το λαπτοπ πχ. παταω στην αντιμετωπιση προβληματων και μου λεει ο προσαρμογεας "τοπικη συνδεση" δεν εχει εγκυρη ρύθμιση παραμέτρων ip. επίσης δεν μπορω να μπω στο ρουτερ, γραφω την ip στο chrome αλλα τιποτα!. παιδια HELP!.. εκανα επανεκίνηση στο ρουτερ, reset , αλλα παλι τα ιδια. καμια ιδεα?
djuan1988 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μήπως έβαλες "καφφωτή" ip στο σταθερό σου. Πήγαινε στις ρυθμίσεις δικτύου και βάλε το στο αυτόματο για να δώσει το router ip στο PC.
nikosggg3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 στο αυτοματο ειναι. εκανα μια επανεκινηση το pc και εγινε, αλλα για λιγο. τωρα που τον αναψα μου το εκανε παλι μετα απο 10 λεπτα. τι θα γινει, θα κανω συνεχεια επανεκινηση?..
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 πριν μερικες μερες αγορασα αυτο το ρουτερ και σημερα ετσι στα ξαφνικα δεν μπαινει στο ιντερνετ απο τον σταθερο. το wifi ομως λειτουργει κανονικα μπορω να μπω απο το λαπτοπ πχ. παταω στην αντιμετωπιση προβληματων και μου λεει ο προσαρμογεας "τοπικη συνδεση" δεν εχει εγκυρη ρύθμιση παραμέτρων ip. επίσης δεν μπορω να μπω στο ρουτερ, γραφω την ip στο chrome αλλα τιποτα!. παιδια HELP!.. εκανα επανεκίνηση στο ρουτερ, reset , αλλα παλι τα ιδια. καμια ιδεα? δοκιμασε να περασεις πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου.επισης αλλαξε κανα καλωδιο προληπτικα μην κανει νερα.προσοχη με firewall σε Pc και επισης περνα οτι Updates υπαρχουν για τα windows γενικοτερα.(service packs,updates).επισης δοκιμασε σε αλλη ethernet στο ρουτερ μηπως εχει καποιο προβλημα η συγκεκριμενη.
nikosggg3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 οκ. μεχρι στιγμης δεν μου το ξαναεκανε. αν μου το κανει παλι θα σας πω.
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 οκ. μεχρι στιγμης δεν μου το ξαναεκανε. αν μου το κανει παλι θα σας πω. αν στο κανακανει θελει δοκιμες.αν εχει δηλαδη καποιο αλλο Pc να το βαλεις με το ιδιο καλωδιο εκεινη την στιγμη μπορεις να δεις μετα τι μπορει να φταιει.αν πχ ειναι η καρτα δικττυου ή κατι αλλο.επισης ασχετα με το θεμα σου που και που να κοιτας για firmware update για το ρουτερ σου και να το κανεις ειδικα αμα δεν το εχεις κανει καθολου απο τοτε που το πηρες. στο αυτοματο ειναι. εκανα μια επανεκινηση το pc και εγινε, αλλα για λιγο. τωρα που τον αναψα μου το εκανε παλι μετα απο 10 λεπτα. τι θα γινει, θα κανω συνεχεια επανεκινηση?.. οταν δεν εχει ιντερνετ μπορεις να κανεις και δοκιμες πχ ping την Ip του ρουτερ να δεις αν εχεις επικοινωνια με τον router πχ ping 192.168.1.1 ping μια ip στον εξω κοσμο πχ ping 194.219.227.2 για να δουμε αν παιρνει απαντηση. μετα Ping καποιο domain πχ ping www.insomnia.gr να δουμε αν κανει Resolve ο dns. και ipconfig το βασικο να δουμε τι Ip εχει το pc σου.αν ειναι τιποτα 169.χ.χ.χ τοτε δεν εχει παρει καν Ip οποτε εκει κοιτα τον dhcp του router οτι ειναι ανοιχτος και βαλε ο dhcp να δινει 5-10 Ip μηπως για καποιο λογο καποιος τον εχει βαλει να δινει 1-2 μονο αν και με το Hard reset θα επανερχοταν στα default/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα