Προς το περιεχόμενο

Moto G Vs Moto G 2 ( 2014)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑλησπερα σε ολους.

Λοιπον εχω το απλο moto G απο αρχες ιουνιου.

Βγηκε ομως το καινουριο...

Αξιζει η μεταβαση Η να μεινω ΕΔΩ που ειμαι ;

Να σημειωσω οτι δεν με ενδιαφερει τοσο το dual sim ουτε η sd card ( εχω ηδη αρκετο ελευθερο χωρο).

Δημοσ.

Αφου εχεις κινητο. Τι το θελεις το καινουριο;

Σωστο απλα εχει μικρη οθονη το παλιο γιαυτο ρωταω αν αξιζει η μεταβαση...

Με βολευει ρε παιδι μου δεν λεω αλλα...

Δημοσ.

ΚΑλησπερα σε ολους.

Λοιπον εχω το απλο moto G απο αρχες ιουνιου.

Βγηκε ομως το καινουριο...

Αξιζει η μεταβαση Η να μεινω ΕΔΩ που ειμαι ;

Να σημειωσω οτι δεν με ενδιαφερει τοσο το dual sim ουτε η sd card ( εχω ηδη αρκετο ελευθερο χωρο).

Ουσιαστικα δηλαδη θα κερδισεις μονο σε καμερα,μεγεθος οθονης και τα stereo speakers που βαλανε αν και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,οποτε μια χαρα εισαι εκει που εισαι προς το παρον.Αργοτερα αν ανεβει το μπατζετ σου δες για καποια καλυτερη συσκευη

Δημοσ.

Ουσιαστικα δηλαδη θα κερδισεις μονο σε καμερα,μεγεθος οθονης και τα stereo speakers που βαλανε αν και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,οποτε μια χαρα εισαι εκει που εισαι προς το παρον.Αργοτερα αν ανεβει το μπατζετ σου δες για καποια καλυτερη συσκευη

Ακριβως αυτο,σωστος εισαι...Και εγω ετσι λεω. Απλα με φαγουριζουν τα χρηματα συνεχεια ( οπως ολους μας νομιζω).

Το κραταω και οσο με βγαλει...Το λεω γιατι με την L μπορει να κολλαει οπως κολλαει το Galaxy S 3 με την Kitkat.

ΠΑραδειγμα ηταν μην πεσετε να με φατε...

Δημοσ.

Δεν θα κολλάει το l έχει πιο καλό optimization από το KitKat

πιθανον...απλα το εφερα ως παραδειγμα για ποιον λογο μπορει να αλλαξω καποτε το  G.

Απλα τωρα ελεγα για αλλαγη λογο μεγεθους οθονης αλλα πριν λιγο το ειδα απο κοντα και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!

Ειναι λιγο πιο μεγαλο απο το Galaxy S 5 !! Κριμα Motorola...

Δημοσ.

Μην συγκινείς το σκουπίδι S3 της lagsung με συσκευές που φοράνε καθαρό Android και btw το απλό S3 δεν πήρε kitkat

Γνωριζω.....το προηγουμενο μου τηλεφωνο ηταν το  s3 ...μετα την 4.2.1. ηταν σπασιμο νευρων,ακομα και στην κληση κολλουσε !!!

Δημοσ.

Γνωριζω.....το προηγουμενο μου τηλεφωνο ηταν το s3 ...μετα την 4.2.1. ηταν σπασιμο νευρων,ακομα και στην κληση κολλουσε !!!

Επίσης τα Note 2 και S3 δεν πήραν πότε 4.2 αλλά πήγαν από την 4.1 στην 4.3 κατευθείαν
Δημοσ.

Επίσης τα Note 2 και S3 δεν πήραν πότε 4.2 αλλά πήγαν από την 4.1 στην 4.3 κατευθείαν

Το ξερω τα ειχα ολα αυτα...εως note 3 εχω φτασει. Μετα τα σιχαθηκα ολα και πηρα μεσα ιουνιου το moto G ! Φυσικα γλυτωσα και χρηματα.

Δημοσ.

Το ξερω τα ειχα ολα αυτα...εως note 3 εχω φτασει. Μετα τα σιχαθηκα ολα και πηρα μεσα ιουνιου το moto G ! Φυσικα γλυτωσα και χρηματα.

Τα ξέρεις αλλά έκανες 2 φορές λάθος γι αυτό τα ανέφερα

• Like 3
Δημοσ.

Τα ξέρεις αλλά έκανες 2 φορές λάθος γι αυτό τα ανέφερα

καλα απο λαθη φιλε αλλο τιποτα! 22 συσκευες εχω αλλαξει απο την εποχη του Galaxy S 1 ...πεταμενα λεφτα θα ελεγα ...!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...