Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω format σε ένα παλιό vaio που δεν έχει δυνατότητα boot απο usb και το cd rom μου έχει χαλάσει ,υπάρχει τρόπος ? Τα windows τα έχω σε μορφή iso.

Δημοσ.

Καταβαζεις σε ενα αρχειο iso τα 7 και τα τρεχεις με προγραμματακι iso εγω χρησιμοποιω το power iso και εισαι κομπλε.Αλλα πριν απο αυτο το λαπτοπ τη χαρακτηριστηκα εχει

Δημοσ.

Πόσο παλιό ειναι για να μην εχει δυνατότητα boot απο usb; 

Αν ειναι τόσο παλιό όσο ψιλιάζομαι δεν θα σηκώσει windows 7 και θα ειναι πιο αργό από προσπέραση χελώνας. 

Γράψε μας τα στοιχεία του υπολογιστή ή το πλήρες μοντέλο

ontopic: Μια μπακαλίστική λύση που είναι λύση αναγκης (γιατί συνήθως βγάζει πολλά προβλήματα και μπλε οθόνες) ειναι να βάλεις το δίσκο μονο του σε ενα desktop, να κάνεις εκεί την εγκατάσταση των windows και μετά να βάλεις πίσω το δίσκο. Θα σου ζητήσει διάφορους drivers

Καταβαζεις σε ενα αρχειο iso τα 7 και τα τρεχεις με προγραμματακι iso εγω χρησιμοποιω το power iso και εισαι κομπλε.Αλλα πριν απο αυτο το λαπτοπ τη χαρακτηριστηκα εχει

Δεν γίνεται να κάνει εγκατάσταση με mounted iso μεσα απο τα windows. 

Δημοσ.

SONY VGN-S5HP/B

• Οθόνη: 13.3'' TFT WXGA 1280x800, LCD X-black.
  • Επεξεργαστής: Intel Pentium M 780 1,86GHz, 533MHz FSB, L2 Cache memory 2048.00Kb
  • Μνήμη: 2GB DDR2 SDRAM

Σε ευχαριστώ για την ιδέα σου αλλά δυστυχώς δεν έχω διαθέσιμο 2ο pc.

Να επισημάνω ότι ο σκληρός έχει ένα partition.

Δημοσ.

Και πάλι θα πρέπει να κάψει το iso σε ένα cd/dvd

Δημοσ.

Oχι ρε παιδια γινετε να κανει mount apo iso το εχω κανει απειρες φορες απλα περνει πιιο πολυ χρονο δεν ειναι κατι 

Και πάλι θα πρέπει να κάψει το iso σε ένα cd/dvd

οχι αναγκατιστηκα γιατι θα τρεξει το ιδι καμενο iso απο τον σκληρο στο σκληρο και θα κανει το πρωτο βημα εκει η εγκατασταση να αντιγραψει στο σκληρο ολα τα χρησιμα αρχεια εγκαταστασης οπο τα δημιουργει σε μορφη autorun και κανει εκει αυτοματα η εγκατασταση ρεσταρ και μετα ολα γινονται μονα τους

Δημοσ.

Δεν το χω δοκιμάσει οπότε δν επιμένω. Ας κάνει μια προσπάθεια ο φίλος, έτσι κι αλλιώς χωρίς usb/cd δεν έχει και πολλές επιλογές.

Δημοσ.

Με deamon δεν ξερω σιγουρα με το power iso το κανω παντα εγω 

Δεν το χω δοκιμάσει οπότε δν επιμένω. Ας κάνει μια προσπάθεια ο φίλος, έτσι κι αλλιώς χωρίς usb/cd δεν έχει και πολλές επιλογές.

σε μια υπερβολικα γρηγορη αναζητη στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=8yCog89VA-E

Δημοσ.

Όταν έκανες την διαδικασία είχες και εσύ ένα partition γιατί αυτός στο video έχει κάμποσα.Μιλάμε για καθαρό format ή reinstall ?

Δημοσ.

Ενα και πεντακαθαρο που λεφτα για 2ο δισκο

Φανταζομαι οτι κλειδακι εχεις εκτος και αν τα βαζεις απο το θειο παω πασο(δεν αλλαζει κατι στη διαδικασια απλα θα πρεπει να μπει και το κλειδι αν ειναι απ οτο θειο να γινουν η μοντες οταν τελειωσει η εγκατασταση) επισης τα drivers να βρεις απο πριν

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω και είδωμεν. Απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο πως κατα την διαγραφή κρατάει data και διαβάζει μετά το boot.

Δημοσ.

Oχι ρε παιδια γινετε να κανει mount apo iso το εχω κανει απειρες φορες απλα περνει πιιο πολυ χρονο δεν ειναι κατι 

οχι αναγκατιστηκα γιατι θα τρεξει το ιδι καμενο iso απο τον σκληρο στο σκληρο και θα κανει το πρωτο βημα εκει η εγκατασταση να αντιγραψει στο σκληρο ολα τα χρησιμα αρχεια εγκαταστασης οπο τα δημιουργει σε μορφη autorun και κανει εκει αυτοματα η εγκατασταση ρεσταρ και μετα ολα γινονται μονα τους

Έχω να το δοκιμάσω απο εποχες windows 2000, οπότε συμβαδίζω με τον kostasspil και θα χαρω να δω οτι παίζει και να μάθω κάτι καινουργιο. 

SONY VGN-S5HP/B

• Επεξεργαστής: Intel Pentium M 780 1,86GHz, 533MHz FSB, L2 Cache memory 2048.00Kb

Σε ευχαριστώ για την ιδέα σου αλλά δυστυχώς δεν έχω διαθέσιμο 2ο pc.

Να επισημάνω ότι ο σκληρός έχει ένα partition.

Επειδή πραγματικά μου κάνει εντυπωση οτι δεν υποστηρίζεται usb, ρίξε μια ματιά και δοκίμασε τις προτεινόμενες λύσεις (uefi, f2/f12,κλπ) από το παρακατω Link

http://superuser.com/questions/478119/unable-to-boot-from-usb-on-sony-vaio

Δημοσ.

Δίνεις 20€, αγοράζεις ένα άλλο DVD player και κάνεις την δουλειά σου.

SONY VGN-S5HP/B

Με αυτά τα χαρακτηριστικά και με Windows 7, το μηχάνημα θα σέρνεται.

Μόνο για email και κανένα word processing θα είναι.

Ούτε browsing στο internet θα μπορείς να κάνεις με όλα τα flash που είναι φορτωμένες οι σελίδες.

Δημοσ.

Δίνεις 20€, αγοράζεις ένα άλλο DVD player και κάνεις την δουλειά σου.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά και με Windows 7, το μηχάνημα θα σέρνεται.

Μόνο για email και κανένα word processing θα είναι.

Ούτε browsing στο internet θα μπορείς να κάνεις με όλα τα flash που είναι φορτωμένες οι σελίδες.

Είπα να του δώσω μια ευκαιρία πριν το βάψω μπλέ και το πετάξω στην θάλασσα.

Έχω να το δοκιμάσω απο εποχες windows 2000, οπότε συμβαδίζω με τον kostasspil και θα χαρω να δω οτι παίζει και να μάθω κάτι καινουργιο. 

Επειδή πραγματικά μου κάνει εντυπωση οτι δεν υποστηρίζεται usb, ρίξε μια ματιά και δοκίμασε τις προτεινόμενες λύσεις (uefi, f2/f12,κλπ) από το παρακατω Link

http://superuser.com/questions/478119/unable-to-boot-from-usb-on-sony-vaio

Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή uefi / legacy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...