manthos626 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Kαλησπερα εχω ενα pc που μου καηκε η μητρικη αλλα δεν ξερω εαν συμφερει να τον φτιαξω ή να παω για αλλο pc τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι τα εξης Μητρικη ειναι καμενη αλλα εαν ειναι θα παρω μια ιδια Asrock G31M-GS Mνημη ραμ Κανονικα ειναι για server αλλα εκανε μια χαρα στην motherboard viking 4gb server Επεξεργαστης intel core 2 quard q8300 Το τροφοδοτικο ειναι ενα απλο hipper 415 watt Και τελος φτασαμε στην καρτα γραφικων asus geforce 9500gt 1gb Θα ηθελα να μαθω εαν συμφερει να τον επισκευασω τον υπολογιστη η να πουλησω τα κομματια και να στησω εναν καινουργιο υπολογιστη Ευχαριστω πολυ!!!
FasTaker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Οικονομικα συμφερει να το επισκευασεις γιατι το μον που θα μπορουσες να κρατησεις για το καινουργιο συστημα εινα η καρτα γραφικων. 1
Roger Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Η motherboard τι προβλημα παρουσιαζει,οταν λες καμμενη? 1
manthos626 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δεν δινει σημα στην οθονη ενω ολα τα αλα ειναι οκ
FasTaker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 συγνωμη αναβει το συστημα αλλα δεν δινει σημα στην οθόνη? τοτε δεν φταιει η μητρικη. Αν ειχε καει η μητρικη δεν θα επερνε καν μπροστα. 1
manthos626 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πως δεν φταει η μητρικη αφου εχω μια αλλη και εβαλα ολα τα κομματια και πηρε μπρος απλα επειδη η μητρικη που εχω δεχεται μνημες ραμ 2χ2 δεν μπορω να βαλω των 1χ4 gb που εχω εγω εκανα reset στην μητρικη βγαζοντας την μπαταρια αλλα μου εκανε παλι τα ιδια και κατι αλο που ειχα παρατηρισει ειναι οτι δεν εδινε ρευμα στο πληκτρολογιο και στο ποντικη ενω εδινε κανονικα ρευμα στο cpy fan cooler και γυρνουσε μια χαρα η ψυκτρα
Roger Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Φυσικα και μπορει να φταιει η motherboard,ειναι κοινο προβλημα.Τις περισσοτερες φορες επισκευαζεται,αναλογως το μοντελο. 1
dimpa16 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μάνθο,τα πράγματα έχουν ως εξείς. Αν το σύστημα που έχεις σε καλύπτει για την χρήση που το θες,τότε έχεις δυο επιλογές. Ή βρίσκεις από αγγελίες μια μητρική με socket 775 στο 40 - 50άρι ευρω (καλό είναι να έχει chipset p43 ή p45),τα κουμπώνεις όλα επάνω και είσαι ok (αν θες κανεις και ένα overclok στον επεξεργαστή) Ή βρίσκεις μνήμες 4x1 Gb, που ταιριάζουν στην μητρική που έχεις (πουλάς αυτές που σου περισεύουν και είσαι στα λεφτά σου). Αν το σύστημα δεν σε καλύπτει για την χρήση που το θες,τότε πας γι`άλλα... (λες μπάτζετ που διαθέτεις και θα σου γίνουν προτάσεις για νέο σύστημα) 1
driftingcris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Για την χρηση που το θες, ναι συμφερει να αλαξεις μητρικη 1
manthos626 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ok παιδια θα τον πουλησω σε κομματια και θα παω για αλλα παντος εαν θελει βα αγορασει καποιος ενα εξαρτημα ας μου πει θα κανω καλη τιμη Ευχαριστω για της απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα