dinhio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδια εχω μια παλια τηλεοραση με μια μονο εξοδο,αυτη της κεραιας ,τι αποκωδικοποιητη πρεπει να αγορασω?Ευχαριστω!
veteranos123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Θα αγοράσεις κάποιον αποκωδικοποιητή (πχ edision) με έξοδο loop out. Αυτοί οι αποκωδικοποιητές συνδέονται με ομοαξονικό καλώδιο (καλώδιο κεραίας δηλαδή) στην τηλεόραση και συντονίζονται σε ένα κανάλι. Όπως κάναμε με τα video παλιά. 1
dinhio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 oχι μονο την τρυπα για την κεραια με την θηλυκη εισοδο,τιποτα αλλο! φιλε αυτος εδω κανει http://www.e-shop.gr/legent-sd-tuner-max-p-PER.603595 ....Μετα ξερεις θελει καποια ιδιαιτερη διαδικασια για να το συντονισω κλπ ή βαζω τα καλωδια και ειμαι κομπλε!Σε ευχαριστω να σαι καλα!
veteranos123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Αυτός κάνεις. Δεν έχω δουλέψει τέτοιον αποκωδικοποιητή αλλά φαντάζομαι ότι μόλις τον συνδέσεις θα πρέπει να πας στο νούμερο που θες να δείχνει πχ το 1 και να πατήσεις από το μενού της tv να ψάξει για κανάλια όπως κάναμε παλιά με το αναλογικό σήμα. Όταν τον συνδέσεις δοκίμασε να δεις αν τον πιάνει αυτόματα σε κάποιο κανάλι και αν όχι κάνε αυτό που σου είπα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα