Προς το περιεχόμενο

Ντοκυμαντέρ --> Vobsub prob

Kontos_Harry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει rip τη ταινία στο δισκο οχι σαν PGM αλλα σαν file. Ως εκ τουτου εχω 1 IFO file και 6-7 vob files. Πως βγάζω τώρα τους υπότιτλους για το 2ο 45λεπτο κλπ?

Χρησιμοποιώ το VobSub. Φαντάζομαι όποιο και να χρησιμοποιήσω το ίδιο θα μου κάνει αφού δεν έχω τα άλλα IFO files. Επίσης πιστεύω ότι οι υπότιτλοι είναι μέσα στα VOB. Kammia idea?

Δημοσ.

Πραγματι δοκιμασα σε WinXPENG σε vob mode ειδα τους υπότιτλους πάνω από τα 48 λεπτά που ήταν το 1ο μέρος. Το Πρόβλημα εδώ είναι με τα Ελληνικά δυστυχώς δεν μορώ με κανένα τρόπο να κάνει etrraxtion με ελληνικούς χαρακτήρες. Όλους τους δείχνει με ? και ούτε απο το matrix edit μπορω να το αλλάξω. Υπάρχει καμμια βοήθεια εδω?...............

Πάω σε άλλο PC με WIN2KGR. Ενω ανοίγει το SUB αρχειο και βλέπω ελληνικούς υπότιτλους με τον παραπάνω τρόπο δεν δείχνει κανένα υπότιτλο. Δοκίμασα με 3 - 4 ταινίες ίδιου στύλ. Με πολλά PGM. Τί άλλο να κάνω?

Δημοσ.

se ifo mode kanto!anoikse to ifo ,epelekse toys ellinikoys subs kai min anoigeis arxeio characters matrix.dimioyrgise to esy.logika den tha parei panw apo 15-20 mins.meta to swzeis kai tha xreiasteis na exeis kapoio filtro opws divxg400.prosexe sto fonts -> script na einai greek anti gia western!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...