apopetro Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω μια τηλεόραση Hyundai και έβαλα μια ταινία σε usb. Τους υπότιτλους τους αναγνώρισε μόνο που τους έβγαζε κινέζικα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λύσω αυτό το πρόβλημα; Δοκίμασα να αλλάξω την κωδικοποίηση των υποτίτλων αλλά δε βρήκα άκρη. Ούτε υπάρχει κάποια επιλογή στο μενού για να αλλάξω κάτι. Ευχαριστω
mafiozoskotsos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα δες Site: αυτόν τον οδηγό λογικά θα κάνεις αυτό που θες
kataramenos32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Εγώ βασικά θα σου πρότεινα να τη δώσεις και να πάρεις μια datsun που είναι και σκυλιά
apopetro Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αυτο το προγραμμα ειναι μονο για avi? Αν ειναι αλλη μορφη το βιντεο;
mafiozoskotsos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Όχι αυτό πρόγραμμα κάνει και για άλλες μορφές βίντεο όπως mp4, mkv που είναι συνήθως η ταινίες άλλα προσωπικά το έχω δοκιμάσει μονό σε avi Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2014 από mafiozoskotsos
apopetro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ θα το δοκιμασω και θα σου πω.
oneofthem Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 τώρα δεν ξέρω αν άργησα αλλά θα πόνταρα πως η τηλεόραση έχει ρύθμιση αλλαγής encoding των υποτίτλων αν δε βρεις κάτι σχετικό στις επιλογές ή στο εγχειρίδιο δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το κουμπί των υποτίτλων μιας και σε άλλη συσκευή ίδιας μάρκας που έχω και είχα το ίδιο θέμα, έτσι βγήκε η σχετική επιλογή (που δεν έβρισκα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα