AntiCambeR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Εχω 2 κινητα,1 πολυ απλο Vodafone 246 με πληκτρα και 1 Samsung Wave.Στο Vodafone εχω τον 2ο αριθμο CU και στο Samsung τον What's up.Επειδη καποιες φορες η CU βαζει προσφορες αλλαζω τις sim αναμεσα στα 2 κινητα για λιγες ημερες και μετα τις ξαναβαζω οπως ηταν. Χθες εβαλα την What's up sim πισω στο Samsung και μου εμφανιζει πανω αριστερα 1 εικονιδιο με τον αριθμο 2 και δεν ξερω τι σημαινει.Η ιδια sim στο κινητο Vodafone δεν εμφανιζει κατι.Δεν το δοκιμασα σε αλλο smartphone γιατι δεν υπαρχει.Εκανα καποιες επανεκινησεις αλλα τιποτα.Η sim κανει και δεχεται κλησεις κανονικα. Πριν λιγο καιρο εκανα reset στο κινητο για να ανακτησω τον κωδικο τηλεφωνου που ειχα ξεχασει και απο τοτε δουλευει κανονικα,δεν ξερω αν φταιει αυτο.Μπορει να εχει χαλασει η καρτα sim What's up?Γιατι αν ηταν προβλημα του κινητου τοτε θα εκανε το ιδιο και με την CU sim. Edit...Μολις βρηκα τι φταιει,πηγα στις ρυθμισεις κλησεων στην φωνητικη κληση 2-εκτροπη κλησεων,πατησα ακυρωση ολων, εγραψε οτι η υπηρεσια δεν επιτρεπεται παρ'ολο που η εκτροπη δεν ηταν ενεργοποιημενη και ξεκολλησε,δεν βγαζει το εικονιδιο πλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα