aris1986 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Aυτο απο Γερμανια εκτος απο το αντιστοιχο πληκτρολογιο εχει αλλες διαφορες?Θελω να πω στο λειτουργικο φανταζομαι πως ειναι αυτονοητη η αγγλικη ετσι ? Aμα το αγορασεις απο την γερμανια θα μεινουν ανεργοι εδω οι πολιτες μας. Γι αυτο θα μεινεις παντα ανεργος, αυτα δεν μου λεγατε; ΟΧΙ θα το παρεις απο δω θελεις δεν θελεις...
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Aμα το αγορασεις απο την γερμανια θα μεινουν ανεργοι εδω οι πολιτες μας. Γι αυτο θα μεινεις παντα ανεργος, αυτα δεν μου λεγατε; ΟΧΙ θα το παρεις απο δω θελεις δεν θελεις... Γιατι σου ειπε κανεις πως θα το αγορασω απο Γερμανια? Εγω εξαλου δεν ειμαι ανεργος
Snolly Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 -Γιατι τα προιοντα Apple ειναι πιο ακριβα στην Ευρωπη από ότι στην Αμερικη; -Γιατι η ΕΕ εχει τεραστιους δασμους σε αυτου του ειδους τα προιοντα. -Γιατι η Ελλαδα εχει ακομα πιο μεγαλες τιμες απο τις αλλες χωρες της ΕΕ; -Γιατι το κρατος ειναι ενα μπουρδελο που λειτουργει ως εχθρος στις επιχειρησεις με πολυ υψηλη φορολογια που τους αυξανει τα λειτουργικα τους εξοδα ωστε για να μπορουν να επιβιωσουν ανεβαζουν τις τιμες και μετα απο αυτες τις προσαυξησεις μπαινει και αλλο ενα καπελο που λεγεται αισχροκερδια και εκμεταλλευση. Τριτος λογος ειναι το χαμηλο επιπεδο του καταναλωτη που δεν ξερει να κρινει και να τιμωρει οποτε οι παραπανω τακτικες λειτουργουν. Αν δεν πουλουσαν θα κανανε κατι γι αυτο. Γι' αυτο. Παιζουν ολα μαζι ρολο. Τωρα γιατι δεν παρεμβαινει η Apple; Γιατι απλα η Ελληνικη αγορα ΔΕ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα