Deargr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καταλαβαίνω τι λες αλλά το λόγο δε μπορούμε να καταλάβουμε που στην Ελλάδα πωλούνται πιο ακριβά στον κόσμο Ακριβως αυτο , τον λογο ψαχνουμε που υπαρχει αυτη η τεραστια διαφορα ..Να ξερουμε τουλαχιστον τι και γιατι πληρωνουμε ... 1
soso75 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια γιατι δεν ανοιγετε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα να πουλατε σε κανονικες τιμες να τους κλεισετε ΟΛΟΥΣ , αφου ειναι συνεννοημενοι και κλεφτες , να πουλανε ακριβοτερα? disclaimer: δεν εχω καταστημα με ηλεκτρονικα , ουτε καποια αμεση ή εμμεση σχεση με τον χωρο. αλλα δεν ειμαι ουτε 15χρονων , ουτε δημοσιος υπαλληλος... Παραβλέπω τη διάθεση σου μόνο να ειρωνευτής και να μην μας πείς το σκεπτικό σου αντιδρώντας ο ίδιος σαν 15χρονο γιατί ενάς ενήλικας δεν αντιδράει έτσι,λέγοντας πως όλα είναι καλά με τι τιμές στη Ελλάδα.. Αν δεν φταίνε τα καταστήματα ούτε οι ενδιάμεσοι, ούτε οι κυβερνήσεις ποιά είναι η δική σου εξίγηση ακριβώς πως τα ίδια ακριβώς προιόντα στην Ελλάδα έχουν τις διπλές και τρίδιπλες τιμές σε σχέση με το εξωτρικό και τους μισθούς που παίρνουν; Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2014 από soso75 2
orck Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ο λογος ειναι οτι ειμαστε το χωριο στην μεση του πουθενα στην Ευρωπη. Λογικο ειναι να πωλουν πιο ακριβα. Βεβαια μια μεγαλη εταιρια σαν την Apple θα επρεπε να εχει παντου ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ χρεωσεων, εγγυησης σε ολο τον πλανητη και να μην δουλευει με την λογικη των μπακαλικων. Τι παει να πει οτι στην Γερμανια ο αντιπροσωπος αγοραζει περισσοτερα κομματια απο οτι στην Ελλαδα; Η ιδια εταιρια πουλαει το προιον. Μπακαλικο-Μεγαλη εταιρια, ο καθενας διαλεγει τι θελει να ειναι.Οπως μπορουν να το πουλανε σε οτι τιμη θελουν ετσι μπορουν και οι αγοραστες να το παρουν απο οπου θελουν, θεμιτο δεν ειναι αυτο; soso75 ειναι οι υψηλοι μισθοι στην Ελλαδα, ασε τι να πεις, ο καθενας πιστευει οτι θελει ασχετα εαν εχει σχεση με την πραγματικοτητα.
soso75 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 soso75 ειναι οι υψηλοι μισθοι στην Ελλαδα, ασε τι να πεις, ο καθενας πιστευει οτι θελει ασχετα εαν εχει σχεση με την πραγματικοτητα. Είναι υψηλή οι μισθοί στην Ελλάδα..; Σε σχέση με ποιά χώρα εννοείς..;; "Οι τιμές είναι καλές...οι μισθοί είναι υψηλή στην Ελλάδα.." μάλλον σέ άλλη χώρα ζώ..
xaniared Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν παιδια, έψαξα όλα τα ευρωπαικά καταστήματα ή τους επίσημους προμηθευτάς ανάλογα τη χώρα και μπορώ να επιβεβαιώσω οτι έχουμε το ακριβότερο imac 5k στην Ευρώπη και ίσως και στον κόσμο. Αυτό βέβαια ισχύει και για τα άλλα προιόντα της Apple. Μάλλον μας έχουν βρει μαλάκες, δεν εξηγείται αλλιώς.... 3
Deargr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον μας έχουν βρει μαλάκες, δεν εξηγείται αλλιώς.... Η μονη επιστημονικη εξηγηση που υπαρχει μεχρι στιγμης . 1
black adder Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 soso75 ειναι οι υψηλοι μισθοι στην Ελλαδα, ασε τι να πεις, ο καθενας πιστευει οτι θελει ασχετα εαν εχει σχεση με την πραγματικοτητα. Είναι υψηλή οι μισθοί στην Ελλάδα..; Σε σχέση με ποιά χώρα εννοείς..;; "Οι τιμές είναι καλές...οι μισθοί είναι υψηλή στην Ελλάδα.." μάλλον σέ άλλη χώρα ζώ.. Oh,the irony..
Palp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δεν υπάρχει η έννοια του καρτέλ σε ευρωπαϊκή αγορά, καθώς όλες οι εταιρίες / καταστήματα στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι ανταγωνίζονται καταστήματα στην υπόλοιπη ευρώπη / αμερική / κίνα - δεν είναι κλεισμένοι σε γυάλα. Επίσης κανένας διανομέας ή κατάστημα δεν θέλει να βγαίνει εκτός αγοράς με πολύ υψηλές τιμές αν δεν είναι αναγκασμένος να το κάνει. Αυτοί που έχουν την κοντόφθαλμη τακτική του "ότι αρπάξουμε" συνήθως τους τιμωρεί η αγορά και οι καταναλωτές. Για τα 300€ διαφορά του iMac δεν γνωρίζω προσωπικά τι μπορεί να φταίει. Μπορεί να είναι έκπτωση λόγου τζίρου / ποσότητας αγοράς, ελληνική φορολογία (εκτός του ΦΠΑ), μεταφορικά, κόστος χρήματος (πχ τα επιχειρηματικά δάνεια στην ελλάδα έχουν επιτόκιο 8% που περνάει στο κόστος του προϊόντος) κτλ. Σίγουρα ο καταναλωτής θα προτιμήσει την καλύτερη επιλογή για τον ίδιο αλλά δεν είναι οι κλέφτες έλληνες που θέλουν να σε κοροιδέψουν ο λόγος για τις διαφορές των τιμών.
Deargr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 αλλά δεν είναι οι κλέφτες έλληνες που θέλουν να σε κοροιδέψουν ο λόγος για τις διαφορές των τιμών. Πιστευεις οτι οταν παω σε ενα καταστημα και ρωτησω για ποιον λογο θα πρεπει να πληρωσω 300€ παραπανω , εχω δικαιωμα ως καταναλωτης να παρω μια απαντηση; Προσωπικα δεν μου εχει δωσει κανεις καποια εξηγηση , δεν ξερω εσεις αν εχετε καποια διαφορετικη εμπειρια. Ξαναλεω οτι αυτο το αισχος γινεται με ολους τους υπολογιστες της apple , ενω σε αλλα ηλεκτροκινα οι διαφορες ειναι πολυ μικρες .. Αγαπω παρα πολυ τα προιοντα της apple , αλλα θελω να ξερω γιατι θα πρεπει να τα πληρωνω πολυ παραπανω αν θελω να τα αγορασω απο την πατριδα μου. 1
Skierpetros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αφηστε τις διαφορές τιμών και πείτε μου για το παρακάτω... Με την έκπτωση την φοιτητική στην Αγγλία παίρνεις και apple care δωρεάν... εδώ ισχύει αυτό?
Kostasspil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Πιστευεις οτι οταν παω σε ενα καταστημα και ρωτησω για ποιον λογο θα πρεπει να πληρωσω 300€ παραπανω , εχω δικαιωμα ως καταναλωτης να παρω μια απαντηση; Προσωπικα δεν μου εχει δωσει κανεις καποια εξηγηση , δεν ξερω εσεις αν εχετε καποια διαφορετικη εμπειρια. Ξαναλεω οτι αυτο το αισχος γινεται με ολους τους υπολογιστες της apple , ενω σε αλλα ηλεκτροκινα οι διαφορες ειναι πολυ μικρες .. Αγαπω παρα πολυ τα προιοντα της apple , αλλα θελω να ξερω γιατι θα πρεπει να τα πληρωνω πολυ παραπανω αν θελω να τα αγορασω απο την πατριδα μου. Την απάντηση δεν θα στη δώσει η Αpple καθώς άλλοι είναι οι υπεύθυνοι. αλλά δεν είναι οι κλέφτες έλληνες που θέλουν να σε κοροιδέψουν ο λόγος για τις διαφορές των τιμών. τότε τι άλλο?
skiabox Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Πάντως για κινητά που έχω κοιτάξει λίγο το skroutz.gr είναι φθηνότερο από το Γερμανικό idealo.de για παράδειγμα. Οπότε ίσως δεν υπάρχει γενικός κανόνας για όλα τα προιόντα.
calenter2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δεν ειναι ετσι ομως σε αλλα ηλεκτρονικα , οπως π.χ παιχνιδομηχανες pc parts ..Στα προιοντα της Apple συνεβαινε παντα και δεν διορθωνεται το "χουι" με τιποτα απ'οτι φαινεται , μαλλον χεροτερευει . Απο περιεργεια παντως ρωτηστε σε εναν επισημο καταστημα retailer (τρομαρα τους) , γιατι θα πρεπει να δωσετε 300€ παραπανω απ'οτι πωλειται π.χ στην Γερμανια να δειτε τι θα σας απαντησει ο πωλητης ..αν δεν το εχετε κανει ηδη . Οντως Τελειος ο νεος Mac και μαζευω χρηματα για να τον απαοκτησω καποια στιγμη , αλλα δεν θα τους κανω την χαρη να τους δωσω τα μαμισιατικα που ζητανε χωρις λογο και αιτια. Στα επίσημα καταστήματα η διαφορά των 300 ευρώ δεν υπάρχει μόνο σε σχέση με τη Γερμανία αλλά και με άλλα ελληνικά καταστήματα που λειτουργούν μέσω internet(βλ. skroutz.gr). Mε άλλα λόγια οι τιμές σε σκρουτζομάγαζα είναι εφάμιλες των γερμανικών(που και πάλι είναι ακριβότερα κατά πολύ των αμερικανικών)και δεν χρειάζεται να πας Γερμανία, τουλάχιστον για τα περισσότερα προϊόντα(και της Apple). Πιστευεις οτι οταν παω σε ενα καταστημα και ρωτησω για ποιον λογο θα πρεπει να πληρωσω 300€ παραπανω , εχω δικαιωμα ως καταναλωτης να παρω μια απαντηση; Προσωπικα δεν μου εχει δωσει κανεις καποια εξηγηση , δεν ξερω εσεις αν εχετε καποια διαφορετικη εμπειρια. Ξαναλεω οτι αυτο το αισχος γινεται με ολους τους υπολογιστες της apple , ενω σε αλλα ηλεκτροκινα οι διαφορες ειναι πολυ μικρες .. Αγαπω παρα πολυ τα προιοντα της apple , αλλα θελω να ξερω γιατι θα πρεπει να τα πληρωνω πολυ παραπανω αν θελω να τα αγορασω απο την πατριδα μου. Μπορείς να τα αγοράσεις από την πατρίδα σου αρκεί να επισκεφθείς την ιστοσελίδα skroutz.gr
Fotis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Aυτο απο Γερμανια εκτος απο το αντιστοιχο πληκτρολογιο εχει αλλες διαφορες?Θελω να πω στο λειτουργικο φανταζομαι πως ειναι αυτονοητη η αγγλικη ετσι ?
Ntinaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Aυτο απο Γερμανια εκτος απο το αντιστοιχο πληκτρολογιο εχει αλλες διαφορες?Θελω να πω στο λειτουργικο φανταζομαι πως ειναι αυτονοητη η αγγλικη ετσι ? πατας το εννια και σου γραφει οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα