Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εδω κ καιρο σκεφτομαι να αλλαξω κινητο το nexus 5 μου κ να παω σε κατι πιο καινουριο κ μεγαλυτερο

Τα μονα κριτηρια ειναι

-εως 5.5"
-αυτονομια

Ευχαριστω πολυ

(το κινητο το χρησιμοποιω πολυ για internet με 3g. Aν υπαρχει κατι κ πιο πανω απο 5,5"" με super μπαταρια πειτε το κ αυτο μηπως παω να το δω απο κοντα σε κανα μαγαζι)

Δημοσ.

Γεια σας

Εδω κ καιρο σκεφτομαι να αλλαξω κινητο το nexus 5 μου κ να παω σε κατι πιο καινουριο κ μεγαλυτερο

Τα μονα κριτηρια ειναι

-εως 5.5"

-αυτονομια

Ευχαριστω πολυ

(το κινητο το χρησιμοποιω πολυ για internet με 3g. Aν υπαρχει κατι κ πιο πανω απο 5,5"" με super μπαταρια πειτε το κ αυτο μηπως παω να το δω απο κοντα σε κανα μαγαζι)

Εγω παλι εφοσον ζητας πολυ καλη μπαταρια θα σου προτεινω G2.Παει σφαιρα και εχει ακομα απο τις καλυτερες αυτονομιες της αγορας ασε που μπορεις να κανεις τραμπα το Nexus σου με καποιον που εχει G2 η αν θες καινουρια συσκευη να πουλησεις αυτη που εχεις και να παρεις G2 χωρις πολλα εξτρα χρηματα

• Like 1
Δημοσ.

Eυχαριστω για τις προτασεις

Δεν τα εχω δει απο κοντα οποτε θα δουμε

Θα δω σιγουρα τα nokia

To nexus ρε παιδια λετε να ειναι πολυ γκουμουτσα;; κ ετσι κ αλλιως δεν ξερουμε τιποτα ακομη για την μπαταρια του

Δημοσ.

Κ εγώ (ως κατοχος) το LG g2(ίσως κ g3) Θα σου πρότεινα αν το θέμα σου είναι η αυτονομία.Δεν έχω ξαναδεί smartphone 5+ οθονης να κρατάει τόσο πολύ η μπαταρία.Εμένα με συνδυασμό 3G - WiFi, λίγο παιχνίδι στη δουλειά και μέτριο μπλα μπλα με βγάζει ΑΝΕΤΑ 1μισή μέρα μέχρι το 15% που το φορτίζω.Βέβαια σαν επιδόσεις δεν κερδίζεις κάτι παραπάνω από αυτό που έχεις,συν ότι φορτώνεσαι το UI της LG (εκτός κ αν το κανείς root).Κ δεν ξέρουμε κ τι θα γίνει με τις αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Το nexus 6 εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα σκεψου το καλα πριν πας στος 6 ιντσες και ποσο μαλλον στα 184 γραμμαρια. Επισης προσωπικα θα του εδινα ανετα τον τιτλο του πιο ασχημου high end smartphone μεχρι στιγμης αφου καταφεραν και το εκαναν ασχημοτερο απο το 5, πραγμα περιεργο αφου το 4 ηταν κουκλακι. :) 

Δημοσ.

Για μεγάλη αυτονομία θέλεις μεγάλη μπαταρία. Η THL έχει βγάλει με 5000mAh αλλιώς πας Lenovo με 4000mAh. Όπως και να 'χει μιλαμε για αγορά από Κίνα.

Δημοσ.

Για μεγάλη αυτονομία θέλεις μεγάλη μπαταρία. Η THL έχει βγάλει με 5000mAh αλλιώς πας Lenovo με 4000mAh. Όπως και να 'χει μιλαμε για αγορά από Κίνα.

Τα 5000mah δεν σημαίνει ότι έχει και καλύτερη αυτονομία. Αν δεις reviews για το συγκεκριμένο θα δεις ότι πάρα την μεγαλύτερη μπαταρία η αυτονομία του πάσχει σε σχέση με s4 και g2 που έχουν μικρότερης χωρητικότητας μπαταρία.

Δημοσ.

Τα 5000mah δεν σημαίνει ότι έχει και καλύτερη αυτονομία. Αν δεις reviews για το συγκεκριμένο θα δεις ότι πάρα την μεγαλύτερη μπαταρία η αυτονομία του πάσχει σε σχέση με s4 και g2 που έχουν μικρότερης χωρητικότητας μπαταρία.

Αυτο ακριβως.Το optimization που εχουν οι στο software παιζει παιζει επισης μεγαλο ρολο περα απο τα mA και οπως και να εχει εφοσον το παληκαρι διαθετει μπατζετ να παει σε επωνυμη συσκευη δεν θα παει σε THL και καθε THL να περιμενει κανα μηνα να παρει συσκευη και αν του ερθει ελλατωματικη να κλαιει

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι THL δεν ξερω τι παίζει, αλλά lenovo s660 με 4000 μπαταρία που εχει ο μπατζανάκης μου, το φορτίζει μία φορά την εβδομαδα και το χρησιμοποιεί συνεχεια ( κυρίως ομιλία, λιγότερο μηνύματα, ελαχιστο διαδικτυο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...