Προς το περιεχόμενο

Aργοπορεια Βoot στα XP μετα απο Norton Update.

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα update στο Norton Antivirus 2003 και κατεβασε κατι "clients program..σου μου ξου του"

ακριβως δεν θυμαμαι.

Μου ζητησε reboot,και οταν εκανα(αλλα και καθε φορα απο τοτε)μεχρι να μπει κανονικα στα

windows,αργει χαρακτηριστικα.

Η "Welcome" οθονη μενει περισσοτερο στον... αερα(!),και οταν μπει τελικα στο desktop,παγωνει

για αλλη μια φορα δειχνοντας την Task bar και το Wallpaper.Μετα απο κανα λεπτο εμφανιζονται και

τα εικονιδια.

Εβαλα το Bootvis αλλα δεν καταλαβα και πολλα.Μαλιστα το εβαλα να κανει και "Optimize reboot" αλλα

κολλησε μετα το reboot,χωρις να μου δειχνει "Not responding".Το αφησα ετσι για πανω απο 1 ωρα χωρις

να φαινεται ο Δισκος(που τον ελεγαν Σκληρο..)να κανει τιποτα.Και του εκανα "End process".

Kαμια ιδεα εκτος Format?

Δημοσ.

Φίλε μου καλέ άκου τι εκανα εγώ μπας καί σε βοηθήσω.

Εσβησα το norton το ξαναπέρασα πήγα στο live uptade ξεκίνησα την διαδικασία αλλα το clients το έσβησα.

Μετά απο αυτά όλα εντάξει.

Δημοσ.

Eκανα δοκιμη βαζοντας το Norton 2004 αλλα μου εκανε παλι τα ιδια.

Εβαλα την δοκιμαστικη εκδοση του F-Secure και κανω boot κανονικα τωρα,αλλα μου φαινεται οτι "φρεναρει" το pc περισσοτερο απο το Norton.

Τα clients που και με τι ονομασια τα βρηκες?Εψαξα αλλα δεν...

Μηπως κανα παιδακι εχει το F-Secure 5.41 full?

Δημοσ.

Φίλε μου καλέ παιρνώντας πάλι το norton και ξεκινώντας να κάνεις την διαδικασία του uptade σβήσε αυτό που λεει symantek common client uptade ώστε να μην κατεβάσει αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα.

Σε εμένα ειναι ολα εντάξει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...