Προς το περιεχόμενο

σβησιμο οθονης κατα την εναρξη των windows

panos_vas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα, παιδια! Εχω το εξης περιεργο προβλημα. Οταν ανοιγω τον υπολογιστη πολλες φορες παρατηρω οτι κατα την εναρξη των windows σβηνει η οθονη σαν να μη παιρνει σημα, μετα επανερχονται κανονικα, αλλα για καποιο λογω κατα την εναρξη των windows, κατι σαν να σκαλωνει, για λιγα δευτερολεπτα και μετα επανερχονται. αυτο το κανει μια στις τρεις φορες που θα ανοιξω τον υπολογιστη. κατα την εναρξη να μην ανταποκρινονται τα windows 7 με αποτελεσμα να σβηνει η οθονη, αυτο γινεται για λιγα δευτερολεπτα. Απο προγραμματα δεν εχω τιποτα το ιδιαιτερο πανω, ολους τους ενημερωμενους drivers, τα παντα ολα ειναι ενημερωμενα. Το συστημα ειναι της υπογραφης μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα λογικά είναι η drivers της κάρτας γραφικών στο κάνει κατά την εκκίνηση των windows γιατί φορτώνει τους drivers κάνε ένα καθαρισμό τους drivers με Link.png Site: DDU και ξανά κάνε εγκατάσταση τους τελευταίους.

τους τελευταιους εχει. εχω δοκιμασει επισης να αφαιρεσω την καρτα γραφικων και να δοκιμασω με την ενσωματωμενη του επεξεργαστη και παλι τα ιδια. εχω τρεξει και memtest 3 ωρες και δεν βρεθηκαν σφαλματα. εχω κοιταξει και τον σκληρο δισκο και τιποτα, ειναι σε αριστη κατασταση. εχω κανει και φορματ και παλι τα ιδια

εχω λαπτοπ, θα το δοκιμασω αλλα δεν πρεπει ν αεχει θεμα η οθονη, απ τα windows πρεπει να ειναι γιατι καθυστερει και ο ηχος εναρξης. φορτωνουν τα win σβηνει η οθονη και μολις αναψει τοτε ακουγεται και ο ηχος των win

Δε ξέρω αν αυτό βοηθήσει μπορείς να κατεβάσεις το Link.png Site: CCleaner να κάνεις ένα καθαρισμό το pc και να απενεργοποίησης τα άχρηστα προγράμματα που ξεκινάμε στην εκκίνηση των windows εγώ πάντως μόνο το antivirus έχω να ξεκάνει με το λειτουργικό (λογικά ξεκινάνε πολλά προγράμματα και drivers κατά την εκκίνηση για αυτό και κολλάει)Link.png Site: και εδώ είναι ένας οδηγός για το Ccleaner

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...