Tablet Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 από mavericks με ποιο τρόπο θα πάρω τις ρυθμίσεις για τα mail μου; υπάρχουν πουθενά τίποτα φάκελοι που πρέπει να τους πάρω ώστε να μη ξαναβάζω κωδικούς κλπ;;
ozelot Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πήγαινε ~Library > Preferences και σύρε σε ένα flash drive το αρχείο com.apple.mail.plist, που περιέχει όλους τους φακέλους.
Tablet Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 αυτό βλέπω μεσα αλλα από ότι διαβαζψ μεσα στο αρχείο δεν λέει και τίποτα.. com.apple.mail-shared.plist
tak.inc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας θελω να στείλω ενα Mail μεσω του ipad και δεν ξέρω ποιο πρεπει να ειναι το σωστό μέγεθος της εικόνας ώστε να φαίνεται πεντακάθαρη στον παραλήπτη. Την πρώτη φορά που την έστειλα έκανα αντιγραφή απο τις φωτογραφίες μου και επικόλληση στο Mail, ενώ φαινόταν σε μένα καθαρή και ευανάγνωστη οταν την έστειλα την κοινοποίησα το Mail και σε εμένα και η εικόνα φαινόταν πολλή πιο μικρή και με κακή ανάλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα