Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!

Εδω και 3 χρονια περιπου εχω φτιαξει ενα gaming συστημα.Πριν καποιες μερες υστερα απο τοσο καιρο διαπηστοσα οτι οι μνημες μου παρολο που ειναι χρονισμενες στα 2133 ειδα οτι ειναι ρυθμησμενες να τρεχουν στα 1066!!! ( ελπιζω να μην συνεβαινε ολα αυτα τα χρονια :/ ) τις ρυθμησα λοιπον στα 2133 και μετα απο αυτο οποτε εκανα restart η ανοιγα το pc ανοιγοκλεινε αμεσος 2 φορες και μετα ανοιγε κανονικα!

Εχει λοιπον κανεις καποια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει? αν το ξαναβαλω στα 1066 λειτουργει οπως και πριν παντος.

Ευχαριστω! Γιωργος

Δημοσ.

Μπορεί τοσο καιρό να τις είχες στα 1066 και να μην το ειχες προσέξει αν και είτε τρέχουν στα 2133 ή 1066 ή 1333 δεν θα καταλάβεις διαφορά. Μπορεί τώρα που τις βάζεις στα 2133 και δεν τρέχουν ειναι επείδη δεν υποστηρίζονται απο την motherboard ή δεν έχουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να τρέξουν τοσο ψηλά το οποίο δεν ειναι και εύκολο , ποια ειναι η motherboard σου τι επεξεργαστή έχεις και τι μνήμες ;

Δημοσ.

Φιλε μου δεν ειμαι στο σπιτι μου να δω τωρα ακριβως τα μοντελα!Αλλα θυμαμαι σιγουρα οτι υποστηρίζει στα 2133 τις μνημες! οι μνημες ειναι corsair 4 giga x 2 sta 2133 ( 8 giga συνολο ) τον πρωτο cpu i7 socket 1366 νομιζω ειναι στα 3.2 και motherboard asrock x58 extreame.Αν δεν σε βοηθανε αυτα που σου λεω θα σου πω με ακριβεια το μεσημερι ποιο ακριβη χαρακτηριστικα! 

Ευχαριστω

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη μητρική δεν υποστηρίζει 2133 υποστηρίζει μεχρι 2000 και αυτο με overclock " DDR3 2000(OC)/1866(OC)/1600(OC)/1333(OC)/1066 " οποτε λογικό να μην μπορούν να τρέξουν σε αυτην την ταχύτητα , η μόνη ταχύτητα που τρέχουν χωρίς overclock ειναι στα 1066 που σου λειτουργούν τώρα και μάλλον και τόσο καιρό απλα δεν το ειχες προσέξει , θα σου έλεγα λοιπόν να τις αφήσεις εκει μιας και παραπάνω να προσπαθήσεις να τις πάς πάντα με overclock και αρκετές ρυθμίσεις που πρέπει να ψάξει για να ειναι σταθερο το σύστημα σου δεν εχει διαφορά.

http://www.asrock.com/mb/Intel/X58%20Extreme/

Δημοσ.

Φιλε μου εχεις δικιο! αλλα ομολογουμενος δεν ηξερα οτι μονο με overclock πανε τοσο! μεσο bios μπορω να το κανω? διαφορα καμια στο gaming δηλαδη?? 

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Οι 1366 επεξεργαστές δεν μπορούσαν να ανεβάσουν πολύ την συχνότητα της μνήμης. 1600MHz ίσως να είναι και δύσκολο να φτάσεις.

Δημοσ.

Αν θέλεις να το κάνεις μέσω bios μόνο θα γίνει σωστά αλλα να ξέρεις πρέπει να ψάξεις στο internet οσο αφορά το overclock να παίξεις αρκετά με τις ρυθμίσεις και τα ρεύματα ώστε να καταφέρουν να δουλέψουν οι μνήμες στα 2000 αλλα και πάλι μπορεί να μην λειτουργήσουν , δεν θα δείς καμια διαφορά ομως και να τις πας στα 2000

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...