Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχω σκεφτει γιατι μου ραγισε και ευτυχως δεν την ειχα πανω και σκεφτομαι αν την παρω γιατι μου αρεσει πολυ σαν σχεδιαση μην δινω καμια μερα το πσ με νερα και παθω εγκεφαλικο!! αλλα μετα σκεφτομαι να αντικαταστησω το υγρο με ενα το οποιο απο οτι εχω ακουσει δεν σου χαλαει το συστημα!! 

Δημοσ.

Οι καινουργιες ασροκ και στις δυο πλατφορμες αμδ ιντελ ειναι πολυ ποιοτικες καλα εκανες και την πηρες.Παρε και μια ποιοτικη ψυκτρα γιατι τα vrm της μητρικης θα πανε στο θεο τωρα που θα ρθει το καλοκαιρι με την τοστιερα αυτη τον επεξεργαστη.Καλες οι υδροψυξεις αλλα εχω διαβασει για πολλους που εχουν θεμα με τα vrm μετα ειδικα σε αμδ γιατι δεν υπαρχει ροη αερα

• Like 1
Δημοσ.

απο ροη αερα παω καλα!! εχω το aerocool xpradetaor balck edition και ολες οι θεσεις για ανεμιστηρες ειναι πιασμενοι!! συνολο δυλαδη 8 ανεμιστηρες στο κουτι για αυτο το λογο!!! επειδη φοβαμαι για τον επεξεργαστη ποιο πολυ!!

Δημοσ.

δεν ξερω!! ο υπολογιστης δεν εχει λειτουργησει ουτε ενα λεπτο!! οταν το εστησα τοτε ειδα την διαρροη στο χερι μου απο την υδροψυξη και δυστηχως ειμαι χωρις τον βασικο μου υπολογιστη!! μου λειπει μονο η ψυκτρα για να δουλεψει!! 

Δημοσ.

απο περιεργεια με τι vcore τρεχει σε στοκ?

~1.5V αλλά πέφτει όταν είναι idle.

δεν ξερω!! ο υπολογιστης δεν εχει λειτουργησει ουτε ενα λεπτο!! οταν το εστησα τοτε ειδα την διαρροη στο χερι μου απο την υδροψυξη και δυστηχως ειμαι χωρις τον βασικο μου υπολογιστη!! μου λειπει μονο η ψυκτρα για να δουλεψει!! 

Και εσύ βρε φίλε δεν έπαιρνες έναν 8370 ή 8350 να τον πήγαινες εκεί να ησύχαζες?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι το καλός, είναι απλά ένας πολύ καλός 8350 που του αλλάξανε το TDP από 125 σε 220 και τον έχουν χρονίσει στα 4.7 με turbo στα 5 όταν χρειάζεται.

Στην αγορά όμως κυκλοφορούν αρκετά τσιπάκια που έχουν TDP 125W και με 1.45 πιάνουν τα 5ghz.

Anyway, πάρε μια καλή αερόψυκτρα γύρω στα 40 μέχρι να έρθει η Triton και μετά την πουλάς και παίρνεις τα χρήματα σου πίσω. Η Asrock Extreme 9 είπαμε είναι κορυφή για αυτά τα τσιπάκια! :-) 

Δημοσ.

Αντί για 9590 θα έπαιρνες 4770k miltgiorg και θα ήσουν πολύ καλύτερα. Αλλά πιστεύω πως το ρημάδι το μάρκετινγκ της amd έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό της, με τους 9590. Βλέπει ο άλλος 8 πυρήνες στα 5 ghz και λέει τα πατάει όλα, έλα που όμως στην πραγματικότητα τα πράγματα απέχουν από την φαντασία.

• Like 3
Δημοσ.

κοιτα η αληθεια ειναι οτι με τραβηξε ποιο πολυ οντως το 8 πυρηνες και το 5ghz αλλα εκτος το οτι κοστιζει ποιο πολυ ο intel ειχα intel και δεν θελω παλι intel!! αν και απο οτι διαβαζω δεν ξερω αν ειναι αληθεια με τα καινουργια directx 12 θα επωφεληθουν πολυ οσου εχουν επεξεργαστες με πανω απο 6 πυρηνες!! 

Δημοσ.

Καθόλου έλεος, το εργοστάσιο πάντα δίνει μεγαλύτερη τιμή ρεύματος στα εργοστασιακά υπερχρονισμένα τσιπ για λόγους σταθερότητας. Από εκεί και μετά, ο χρήστης αν θέλει πειραματίζεται με undervolt ή underclock αν δεν είναι ευχαριστημένος με το τσιπ του για χ ή ψ λόγους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...