Kootoomootoo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πριν εδώ και 2 χρόνια είμαι με 12.5mbps και πριν 1 μήνα είμαι σε αυτά τα στατιστικά πριν 4 ώρες είχα 14 snr έκανα restart και έπιασα 11mbits σε speedtest και στο status 12.3 μετά από 1 ώρα κλείνει το ίντερνετ ξανανοίγει σε αυτά τα στατιστικά που έβαλα παραπάνω. Τι μπορώ να κάνω; Με έχουν πάρει τηλέφωνο όταν τους πήρα εγώ (Forthnet) μου είπαν να κάνω τα γνωστά να βγάλω τα τηλέφωνα να το συνδέσω στην κεντρική πρίζα του σπιτιού τίποτα ίδιες ταχύτητες.
Alex9589 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Σύμφωνα με το attenuation (εξασθένηση) της γραμμής σου θεωρητικά μπορείς να πιάσεις μέχρι 16 mbps. Με τόσες αλλαγές στο snr margin που λές, τότε μάλλον υπάρχει κάποια πηγή θορύβου. (πχ Επειδή είναι και βράδυ κάποια φωτεινή πινακιδα στο δρομο ή ακόμη και στο σπίτι σου. πχ θερμωσίφωνας, ασανσέρ, φούρνος μικροκυμάτων κτλ). Δοκίμασε να κάνεις τον εξής έλεγχο. Σύνδεσε το router σου στην κεντρική τηλεφωνική πρίζα του σπιτιού(αυτή που είναι πιο κοντά στον κατανεμητή του σπιτιού). Πριν το συνδέσεις βεβαιώσου ότι δεν υπάρχουν τηλέφωνα σε άλλες πρίζες ούτε fax ούτε συναγερμός συνδεδεμένα και ότι συνδέεις το router χωρίς να παρεμβάλεται κάτι(splitter φίλτρο κτλ). Μόλις συγχρονίσει το router χωρίς άλλες συσκευές συνδεδεμένες σε άλλες τηλεφωνικές πρίζες, τότε ξαναπόσταρε τα στατιστικά.
PEPES2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω ρε παιδια και το παθαινω σε ασχετες ωρες και μερες.Μια ειμαι στα 10,6mbps και μια στα 14mbps......Με τεχνικο του οτε που μιλησα λιγο(αν και εχω hol) μου ειπε μαλλον καλωδιακο προβλημα ειτε απο το box μεχρι καφαο,ειτε απο καφαο μεχρι αστικο κεντρο.Καμια λυση? Alex9589 σωστα αυτα που λες επειδη το εχω ψαξει και εγω αλλα για την περιπτωση μου δεν ισχυει τιποτα απ ολα αυτα...τα εχω τσεκαρει.Και με wind πριν που ειχα,το ιδιο συνεβαινε.
Kootoomootoo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Τα έχω κάνει έχω checkarei η γραμμή μου δεν πάει πάνω από 6mbps μέρα νύχτα
Limerik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Τα έχω κάνει έχω checkarei η γραμμή μου δεν πάει πάνω από 6mbps μέρα νύχτα επειδή υπάρχουν αυξομειώσεις στο snr να κοιτάς κάθε φόρα πόσο είναι το snr. Η forthnet κλειδώνει στο 6 ως χαμηλότερο . όσο πιο χαμηλό είναι τόσο το καλύτερο για καλύτερες ταχύτητες και όσο πιο ψηλό είναι , θα έχεις χαμηλότερες ταχύτητες
Kootoomootoo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 επειδή υπάρχουν αυξομειώσεις στο snr να κοιτάς κάθε φόρα πόσο είναι το snr. Η forthnet κλειδώνει στο 6 ως χαμηλότερο . όσο πιο χαμηλό είναι τόσο το καλύτερο για καλύτερες ταχύτητες και όσο πιο ψηλό είναι , θα έχεις χαμηλότερες ταχύτητες Εγώ είχα άνετα 12500-13000 kbps στο status του router με 6 snr και fast path κάποια στιγμή έπεσε το net πριν 1 μήνα και από τότε 6 mbps
leonidas_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ένας φίλος μου έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με Forthnet. Ενώ ήταν σε Free Profile κ κλείδωνε κοντά στα 11 - 12 ξαφνικά έπεφτε στο 7 - 8 ο συγχρονισμός. Δεν ξέρω τι παίζει με τη Forthnet και πως το κάνει αυτό ίσως να χρησιμοποιεί κάποια μασκαρεμένα προφίλ γιατί κανονικά θα έπρεπε να ανεβαίνει κ το margin αλλά κ στην περιπτωσή σου κ στην περιπτωση του φίλου μου το margin έμενε στο 6. Τηλέφωνο ξανά στο support, έστρωνε για λίγο κ μετά πάλι τα ίδια.
Kootoomootoo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ένας φίλος μου έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με Forthnet. Ενώ ήταν σε Free Profile κ κλείδωνε κοντά στα 11 - 12 ξαφνικά έπεφτε στο 7 - 8 ο συγχρονισμός. Δεν ξέρω τι παίζει με τη Forthnet και πως το κάνει αυτό ίσως να χρησιμοποιεί κάποια μασκαρεμένα προφίλ γιατί κανονικά θα έπρεπε να ανεβαίνει κ το margin αλλά κ στην περιπτωσή σου κ στην περιπτωση του φίλου μου το margin έμενε στο 6. Τηλέφωνο ξανά στο support, έστρωνε για λίγο κ μετά πάλι τα ίδια. Εμένα μετά από 12 ώρες το snr margin σε downstream πάει 12+ τότε κάνω restart το router και πιάνω 11-12 mbps για καμία ώρα μετά πάλι κλείνει το ίντερνετ σε 10 δεύτερα ανοίγει ξανά 6 mbps
PEPES2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ένας φίλος μου έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με Forthnet. Ενώ ήταν σε Free Profile κ κλείδωνε κοντά στα 11 - 12 ξαφνικά έπεφτε στο 7 - 8 ο συγχρονισμός. Δεν ξέρω τι παίζει με τη Forthnet και πως το κάνει αυτό ίσως να χρησιμοποιεί κάποια μασκαρεμένα προφίλ γιατί κανονικά θα έπρεπε να ανεβαίνει κ το margin αλλά κ στην περιπτωσή σου κ στην περιπτωση του φίλου μου το margin έμενε στο 6. Τηλέφωνο ξανά στο support, έστρωνε για λίγο κ μετά πάλι τα ίδια. Δεν φταιει η Forthnet.Τωρα εχω hol και πριν ειχα wind και τα ιδια εκανε.Κατι αλλο ειναι αλλα τι? Μου κανει ακριβως το ιδιο με τον Κootoomootoo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα