lostresam Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα guys.. εχω μια απορια σχετικα με τους κινηματογραφους εδω στη ελλαδα.. σε τι ποιοτητα-αναλυση προβάλλονται οι ταινιες στις αιθουσες? fullhd ξερω γω ή παει αλλιως επειδη ειναι προβολεας?? σορρυ αλλα ειμαι ασχετος επι του θεματος!
ParhsG Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 2k ή 4k ... αν μιλάμε για ψηφιακό αλλα και το φιλμ δεν ειναι ασχημο
Pa0ki Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Εγώ σε odeon που πηγαίνω πάντως η ποιότητα δε μου φαίνεται και η καλύτερη, αρκετά μέτρια θα έλεγα Επίσης η οθόνη έχει μια κλίση, σα να γέρνει προς τα πίσω και μου τη δίνει
lostresam Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 πχ ειδα προσφατα το gone girl στα village παγκρατι..εκει τι αναλυση ειχε? 2κ?
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Αλήθεια παίζει ακόμα φιλμ; Έχει τύχει να βλέπω στην εικόνα να κάνει διάφορα σημαδάκια σα σκουπιδάκια κατα τη διάρκεια της ταινίας και αναρωτήθηκα κι εγώ πως παίζουν σε τέτοιο μέγεθος; Πάντως οκ άθλια η εικόνα στο σινεμά, δε συγκρίνεται με το σπίτι.
Unabomber Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Εδω εχει ενα καλο αρθρο για αυτο το θεμα. βεβαια ειναι του 2013 αλλα παλι μιλαει για 2Κ και 4Κ http://www.digitaltrends.com/photography/4k-is-already-playing-at-a-theater-near-you-but-you-probably-didnt-even-notice/
bill1987 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πλέον έχει επεκταθεί σε περισσότερα σινεμά η προβολή ταινιών σε 4Κ. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι έτυχε μέχρι και σε συνοικιακό θερινό σινεμά να πετύχω να χρησιμοποιούν 4Κ προβολέα. Συνήθως υπάρχει όμως και η σχετική σήμανση.
king2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Το avengers που ειχα δει περσι στο κοσμος η εικονα ηταν αθλια.Την ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο σε blue-ray. Τωρα αν ηταν 2k/4k δεν γνωριζω αλλα για να παρεις απο προβολεα εικονα ανταξια μιας τηλεορασης του 1000αρικου θες κανα 10χιλιαρο στο νερο.Στον προβολεα το μεγεθος μετραει ενω στην τηλεοραση η ποιοτητα.
ParhsG Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πολλά μετράνε λεφτά να υπάρχουν... Ακόμα και το "πανί" είναι πολυ ακριβό και εχει σημασία για τους ειδικους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα