nickvts13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα προσφατα αγορασα μια Toshiba 48L1433DG και προσπαθω να δω μια ταινια με srt υποτιτλους μεσω usb.Ομως οταν βαζω την ταινια οι υποτιτλοι ειναι στα κινεζικα παρολο που στις ρυθμισεις εχω βαλει ελληνικα...αυτο συμβαινει απο τοτε που εκανα format στο pc μου . Τι να κανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ανοιξε το αρχείο των υποτίτλων πάτα Save as και άλλαξε το encoding σε κάτι που να σου παίζει σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvts13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ναι αλλα και στο σημειοματαριο κινεζικοι ειναι οι υποτιτλοι εχω κανει κατι ρυθμισεις στο vlc και δουλευουν κανονικα στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πηγαινε στο control panel> regional settings και βαλτα ολα Ελλαδα>Ελληνικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvts13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πηγαινε στο control panel> regional settings και βαλτα ολα Ελλαδα>Ελληνικα. το εκανα αλλα και παλι στα κινεζικα ειναι στο σημειοματαριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 restart εκανες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvts13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 restart εκανες? ενταξει ευχαριστω πολυ να στε καλα...(ειχα ξεχασει να βαλω μια επιλογη στα ελληνικα) και παλι ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα