Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτο το μεγεθος μονο το xperia m το οποιο δουλεψα για λιγο και θερμαινεται πολυ περισσοτερο απο τα αλλα τηλεφωνα και το αποκλειω και η δευτερη λυση ειναι το Samsung s3 mini το οποο ομως ειναι μοντελο του φθινοπωρου του 12 αρα αρκετα παλιο

Εχω αλλη επιλογη σε 4 ιντσες και μεχρι 170 ευρω απο ελλαδα?? Η μονο αυτα??

Δημοσ.

Το Link.png Site: Motorola-Moto-G ειναι απο το καλυτερα vfm που κυκλοφορουν.Ειναι βεβαια 4.5'' αλλα κουμπωνει πολυ ομορφα στο χερι και οπως εχει γινει η αγορα δεν βρισκεις πολλα ποιοτικοτερα μικρα.Πηγαινε να το δοκιμασεις κ απο κοντα.

Δημοσ.

Χρειαζομαι συμβουλη μονο για 4 ιντσες μεχρι 170 κ απο ελλαδα αλλα ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.

Δεν ειναι για μενα, το ξερω το moto g και αλλα καλα μοντελα πανω απο 4 ιντσες

Σε 4 ιντσες εχεις κατι να προτεινεις?

Δημοσ.

Πάντως δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με τις ίντσες, το μέγεθος του κινητού εξάλλου δεν εξαρτάται μόνο από το μέγεθος της οθόνης. Τέλος πάντων από Ελλάδα μέχρι 4 ίντσες δες και το mls iqtalk rock mini http://www.skroutz.gr/s/5535998/MLS-iQTalk-Rock-Mini-8GB.html

Αν και γνώμη μου είναι να κοιτάξεις και κινητά με μεγαλύτερες οθόνες.

Δημοσ.

Ρε ανθρωποι δεν ειναι για μενα ελεος,τοσο θελει αυτη που το ζηταει,με το ζορι να αλλαξει γνωμη??

Οσο για το MLS θα το δω

Αλλιως αν δε της αρεσει ας παρει το Samsung S3 mini που της αρεσει κιολας, παλιο μεν αλλα σε αυτα τα μεγεθη δε βλεπω δεν υπαρχει κατι αλλο

Δημοσ.

Ρε ανθρωποι δεν ειναι για μενα ελεος,τοσο θελει αυτη που το ζηταει,με το ζορι να αλλαξει γνωμη??

Οσο για το MLS θα το δω

Αλλιως αν δε της αρεσει ας παρει το Samsung S3 mini που της αρεσει κιολας, παλιο μεν αλλα σε αυτα τα μεγεθη δε βλεπω δεν υπαρχει κατι αλλο

Με το ζορι να αλλαξει ναι.Προφανως και δεν εχει δουλεψει μεγαλυτερη συσκευη και δεν εχει ιδεα πως ειναι.Ας παει σε ενα καταστημα να τα δει απο κοντα αυτα που προτεινουμε και αν θελει ακομα 4" τι να πω ας παει να παρει οτι της αρεσει

Δημοσ.

Εγραψα στο αρχικο ποστ απο ελλαδα οχι απο κινα, ρε παιδια εχει μικρο χερακι πανω απο 4 ιντσες δε μπορει ουτε θελει να το κρατησει, ουτε αλλαζει γνωμη

Τεσπα ας παρει το Samsung s3 mini παλιο ειναι αλλα αλλο τελικα δεν υπαρχει σε 4αρι, ας κλεισει το τοπικ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σας βλέπω και γελάω πάντως να ακουμπάτε στα κεφάλια σας τις 5ιντσες και 6ιντσες "ρακέτες" σας για να μιλήσετε. Συγγνώμη που θίγω κάποιους, αλλά το θέαμα είναι γελοίο (τουλάχιστον, γιατί υπάρχουν και άλλες προφανείς παράμετροι). Τουλάχιστον bluetooth ρε παιδιά. Τα παραπάνω με το δεδομένο ότι εγώ ο ίδιος δεν έχω καλή όραση, παρ'όλα αυτά θεωρώ απολύτως μη πρακτικό οτιδήποτε μεγαλύτερο των 4,5 ιντσών (αγόρασα πρόσφατα το 4άρι MLS που αναφέρθηκε εδώ και το προηγούμενό μου ήταν ένα Samsung Galaxy pocket ...2,8 ιντσών). Δεν είναι καν μόνο θέμα πως κάθεται στο χέρι. Είναι και ζήτημα μεταφοράς σε τσαντάκια, τσέπες κλπ.

Δημοσ.

Χperia M. 4", 2πυρινο 1gb ram. Προσεξε, το συγκεκριμενο

Δεν θα κολησει ΠΟΤΕ οτι και να το φορτωσεις.

Και κοστιζει στο σκρουτζ 100 ευρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...