rotwiller Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους μου εδωσαν σημερα ενα σταθερο pc για φορματμου ειπε αυτην που μου το εδωσε οτι κατι εκανε χωρις να ξερει και κατι διαγράφηκε απο το σύστημα και δεν ανοίγει το άνοιξα εγώ και με βγαζει μια μαυρη οθονη με 2 επιλογεςακοινηση των windows με ρυθμιση παραμετρον κατι τετοιο νομιζω και κανονικη εκινηση των windows ομως δεν μορω να παω με το βελακι του πλικτρολογιου ουτε πανω ουτε κατω ενο το πληκτρολογιο δουλευει κανονικα περνανε καμια δευτερολεπτα και μπενει μονο του και βγαζει windows loading files και μετα ανοιγει με ενα παραθυρο επιδιορθοση κατα την εκινηση φωτονει εκει λιγο και μετα κλινει το pc δεν κανει τιποτα αλλοδοκιμασα αλλο πληκτρολογιο και κατα την εκινηση παταω f12 h f9 μπενει κανονικα και μετα μωλις παω να επιλεξω για να ξεκινισω με το cd δεν δουλευει παλη το πληκτρολογιο απο τι μπορει να συμβενει αυτο ξερει καποιος να με βοηθησει ? οριστε και μερικες φοτο απο αυτα που βγαζει
Kostasspil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το έβαλες να κάνει boot από το cd για να προχωρήσεις στο φορμάτ;
rotwiller Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 το δοκιμασα αλλα δεν μπορω μου βγαζει κανονικα τις επιλογες απο που θελω να αρχισω αλλα δεν πιγενει το βελακι στην μεση για να πατησω να ξεκινησει με το cd δεν δουλευει το πληκτρολογιο ενω σε αλλο pc λειτουργει
mafiozoskotsos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Λογικά το πληκτρολόγιο είναι USB για αυτό σου το κάνει αυτό μπες στο bios και κάπου λέει κάτι για UBS keyboard support κάντο enable λογικά μετά θα πρέπει να είσαι εντάξει
rotwiller Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 οκ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα