Προς το περιεχόμενο

microsoft surface pro 2 256GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει φτασει και με περιμενει να το παραλαβω το pro2 256mb i5 8mb ram στα 620 ευρω τελικη αγορα απο ελλαδα. Μεχρι τελευταια στιγμη ζαχαρωνω και το 3 για την οθονη του και μονο. Αλλα πρεπει να σκασω 1200 τα διπλα δηλαδη απο το 2 για αγορα απo ελλαδα για το 128 mb.

Αρα....620 ευρω για το pro 2 256mb ή pro 3 128 στα 1200 ευρω?????

Τι θα κανατε στη θεση μου?

Επεξ/σία από xristos69
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτό που θα σκεφτόμουνα στη θέση σου είναι τί λεφτά θα πιάνει το 3 σε ένα χρόνο από τώρα που θα το έχεις βαρεθεί και θα θέλεις να πάρεις το 4. εκτός αν το παίρνεις με ορίζοντα 5ετίας και το περάσεις στα έξοδα της επιχείρησης κτλ κτλ τότε αλλάζει. 

Προσωπικά σε αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα ένα macbook pro retina 13

Δημοσ.

Εχει φτασει και με περιμενει να το παραλαβω το pro2 256mb i5 8mb ram στα 620 ευρω τελικη αγορα απο ελλαδα. Μεχρι τελευταια στιγμη ζαχαρωνω και το 3 για την οθονη του και μονο. Αλλα πρεπει να σκασω 1200 τα διπλα δηλαδη απο το 2 για αγορα απo ελλαδα για το 128 mb.<br><br> Η αγορα πρεπει να γινει μεσα στο 2014 για λογιστικους λογους οποτε για αγορα του 3 με 128mb στα 900 ευρω που το βρισκω στο εξωτερικο δεν με παιρνει χρονικα.<br><br> Αρα....620 ευρω για το pro 2 256mb ή pro 3 128 στα 1200 ευρω?????<br><br> Τι θα κανατε στη θεση μου?

Απο Fnac αν παραγγείλεις στέλνουν με dhl express και θα παραλάβεις εντός του 14.

Απο εδω για εταιρικούς πελάτες κατόχοι ΑΦΜ ενδοκοινοτικών συναλλαγών.

http://recherche.fnacpro.com/SearchResult/ResultList.aspx?SCat=8%211&Search=surface+pro+3&sft=1&sa=1

Και εδω κλαςικη αγορά λιανικής.

http://recherche.fnac.com/SearchResult/ResultList.aspx?SCat=0%211&Search=surface+pro+3&sft=1&sa=1

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Απο Fnac αν παραγγείλεις στέλνουν με dhl express και θα παραλάβεις εντός του 14.

Απο εδω για εταιρικούς πελάτες κατόχοι ΑΦΜ ενδοκοινοτικών συναλλαγών.http://recherche.fnacpro.com/SearchResult/ResultList.aspx?SCat=8!1&Search=surface+pro+3&sft=1&sa=1

Και εδω κλαςικη αγορά λιανικής.http://recherche.fnac.com/SearchResult/ResultList.aspx?SCat=0!1&Search=surface+pro+3&sft=1&sa=1

το fnac pro ζηταει ενα νουμερο N° de SIRET σαν υποχρεωτικο και δεν εχω ιδεα τι ειναι και ουτε μου απαντανε στα email

Δημοσ.

Αρα....620 ευρω για το pro 2 256mb ή pro 3 128 στα 1200 ευρω?????<br><br> Τι θα κανατε στη θεση μου?

Που το βρήκες 620 ευρώ; Έχασα κάτι;

post_lastposttime

• Like 1
Δημοσ.

το ζαχαρώνο το 2 , εχει τον επεξεργαστή του 3, αλλα η οθόνη είναι όντως μικρουλα... αλλα έχει και 8 ραμ με 256 ssd... 

θεωρώ πως είναι vfm χμμμμ. 

Δημοσ.

Που το βρήκες 620 ευρώ; Έχασα κάτι;

post_lastposttime

ναι, το ειχε βαλει για ενα απογευμα σε αυτη τη τιμη ο Κοτσοβολος στο site του σε λιγα διαθεσιμα και την αλλη μερα εφυγε τελειως. Το προλαβα και το εκλεισα σε αυτη τη τιμη αλλα δεν ξερω αν θα το παραλαβω τελικα λογω του διληματος για το 3. αν το θελει παντως καποιος σ αυτη την τιμη να το παραλαβει αυτος δηλαδη, το συζηταμε.
Δημοσ.

Η οθόνη του SP2 δεν τη λες κορυφαία, αλλά είναι μια πολύ καλή οθόνη, αντάξια της όλης κατασκευής. Η ανάλυσή της (Full HD σε 11'') είναι ήδη υπερβολική για χρήση Windows. Εν ολίγοις αν δεν ανεβάσεις το scaling πάνω από 100% (default 150%) δεν μπορείς να δουλέψεις. Μεγαλύτερη ανάλυση θα δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στο scaling και πολλά προγράμματα θα εμφανίζονται λάθος. Επίσης ότι παιχνίδια ίσως παίζουν κουτσά στραβά στα 1920Χ1080 θα είναι απλά unplayable σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Το SP3 στέκεται καλύτερα με το stand, έχει ac wifi, έχει καλύτερα υλικά (αλουμίνιο, αντί για τη βαμμένη επιφάνεια του SP2), αλλά μέχρι εκεί.

Χρησιμοποιώ το SP2 μου συνήθως σε computer room όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Μια μεγαλύτερη συσκευή ίσως να μη με βόλευε. Όταν κάτσω σε γραφείο όμως θέλει οθόνη και mouse οπωσδήποτε.

Η τιμή που έχει πάει το SP2/8/256 είναι σκανδαλώδες VFM.

Θεωρώ ότι κανείς επαγγελματίας (αλλά και ερασιτέχνης) δεν μπορεί να δουλέψει με Windows 8 Pro σε δίσκο κάτω από 128GB. Επίσης αυτή τη στιγμή η ελάχιστη απαίτηση RAM σε pc εργασίας είναι τα 4GB. Δηλαδή η σύγκριση του i3/4/64 με το i5/8/256 είναι άκυρη για PC εργασίας. Το ι3/4/64 θα γεμίσει το δίσκο του με την πρώτη παρτίδα installations και updates και εφεξής θα έχεις την έγνοια αν χωράει κάτι άλλο. Επίσης τα 4GB φτάνουν για κανα δυο χρόνια ακόμα. Το configuration i5/8/256 θα κρατήσει τουλάχιστον πενταετία.

Γενικά όποιος αγοράζει μια τέτοια συσκευή, οφείλει να αναρωτηθεί που θα του ευκολύνει τη ζωή. Αν όχι, είναι πολύ πιθανό να πετάξει τα λεφτά του, όσα και να είναι. Το surface pro δεν είναι για όλους, γι' αυτό και έχει ξεμείνει στα μαγαζιά. Τα macbook που αναφέρθηκαν σαν εναλλακτική πιο πάνω δεν μπορούν να συγκριθούν με το surface pro αφού απευθύνονται σε εντελώς διαφορετικό κοινό.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω παραλάβει το 3 128mb και θέλω να ρωτήσω τα εξης:

1.μπορω να βάλω οποιοδήποτε USB hab για περισσότερες θύρες USB ? Θα δουλέψει ? Μήπως θέλει κάποιο με εξωτερική τροφοδοσια?

2. Η φορτιση μπορεί να γίνει και από την USB θύρα?

Ευχαριστω

Δημοσ.

<p>Έχω παραλάβει το 3 128mb και θέλω να ρωτήσω τα εξης:</p> <p> </p> <p>1.μπορω να βάλω οποιοδήποτε USB hab για περισσότερες θύρες USB ? Θα δουλέψει ? Μήπως θέλει κάποιο με εξωτερική τροφοδοσια?</p> <p> </p> <p>2. Η φορτιση μπορεί να γίνει και από την USB θύρα?</p> <p> </p> <p>Ευχαριστω</p>

Δεν το εχω δοκιμάσει αλλα δεν βλεπω το λόγο να μην γίνεται.

Εγω προσωπικά εχω ένα usb 2.0 hub με 4 θύρες αλλα είναι με τροφοδοσία,αλλα όπως είπα δεν το εχω δοκιμάσει στο surface.

Η φόρτιση γίνεται αποκλειστικά απο την ειδικη θύρα που εχει για αυτό το λόγο με τον φορτιστή που σου παρέχει η συσκευασία.

Και να γινόταν απο την usb θα έκανε 10 ώρες να φόρτιση επομένως δεν λέει ετςι κι αλλιώς.

Btw εδω εχει ξεχωριστό νήμα όπου μπορείς να απευθύνεσαι εξίσου για τη σειρά Surface Pro

http://www.insomnia.gr/topic/545706-surface-surface-pro%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/

Δημοσ.

Xristos69

Έχοντας το surface pro 1

1 μπορείς να το αντιμετωπίσεις σαν λαπτοπ δηλαδή και το USB. Δε χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία, απλά συνδέσεις και δουλεύει εκτος και αν χρειάζεται drivers.

2 αποκλείεται να γίνεται φόρτιση από τη USB, το USB που βρίσκεται στο τροφοδοτικό είναι για φόρτιση άλλων συσκευών όπως κινητών και ταμπλέτ που φορτιζουν από USB. Όχι όμως τα surface pro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...