Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σοβαρα τωρα υπαρχει κοσμος που καταθετει προκαταβολικα ετσι λεφτα? σε τι κοσμο ζουμε θεε μου

Υπαρχει κοσμος που καταθετει προκαταβολικα πολλαα λεφτα.δεν μιλαμε 5-10 ευρω..αλλα για ολοκληρους μισθους.Εχω γνωστο που εχει τυχει 2-3 φορες να εχει πουλησει ανταλλακτικα απο το αυτοκινητο του και απο επαρχια πολλοι του λενε στα βαζω στην τραπεζα και στειλτα μου.και λεμε για ποσα 500-600 ευρω..

Ετσι την πατανε με τους απατεωνες

Δημοσ.

Υπαρχει κοσμος που καταθετει προκαταβολικα πολλαα λεφτα.δεν μιλαμε 5-10 ευρω..αλλα για ολοκληρους μισθους.Εχω γνωστο που εχει τυχει 2-3 φορες να εχει πουλησει ανταλλακτικα απο το αυτοκινητο του και απο επαρχια πολλοι του λενε στα βαζω στην τραπεζα και στειλτα μου.και λεμε για ποσα 500-600 ευρω..

Ετσι την πατανε με τους απατεωνες

Δεν μπορω να καταλαβω αυτο. Πρωτου παει να τα στειλει δεν τσεκαρει στην τραπεζα αν μπηκανε? Το 2009 ειχα ενα ραλλακι και μετα απο τροχαιο πουλησα καποια ανταλλακτικα και γω μεσω car καταθετοντας μου το ποσο. Παντα τσεκαρα πρωτου στειλω αν μπηκανε λεφτα μην την φαω και αντε να αποδειξεις πως δεν εισαι ελεφαντας. Στις περιπτωσεις ανταλλακτικων ειναι λιγο μανικι η φαση γιατι δεν μπορεις πχ να στειλεις εξατμιση η ζαντολαστιχα με αντικαταβολη οποτε ειναι ρισκο κ απ τις 2 μεριες

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...