ggQQbb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα Θα περιγράψω αναλυτικά τι θέλω να φτιάξω, γιατι αν και έψαξα στο google δεν βρήκα κάποιο tool να με βοηθήσει, ίσως δεν ψάχνω με το σωστό λήμμα Θέλω να φτιάξω ενα search engine το οποίο να ψάχνει σε 5 διαφορετικά site. Και τα 5 site έχουν το δικό τους search Με λίγα λόγια θέλω πχ να βάζω στο search ένα προιόν και να ψάχνει στα 5 συγκεκριμένα site και να μου βγάζει τα αποτελέσματα με τις τιμές τους πχ να ψάχνω για μια ASUS R9 290 Και να μου απαντάει: 1) Πλαίσιο 300ευρώ 2) e-shop 290 ευρώ 3) VisionStudio 298 ευρώ 4).... 5).... ευχαριστώ προκαταβολικά
arc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τα δεδομένα/τιμές πως θα τα τραβάς από τα sites; Θα σου δίνουν κάποιο xml; Θα ψάχνεις με κάποιο δικό τους api; Αλλο τρόπο;
ggQQbb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 θα χρησιμοποιώ το δικό τους search (κάθε σελίδα έχει δικό της search bar) σαν να μπαίνω χειροκίνητα στο κάθε site και να βάζω το προιόν στην Μπάρα
NikosKallithea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Πρεπει με ενα api να μαζεύεις τα αποτελεσματα απο το σιτε και μετα με επεξεργασία να βγαζεις αυτο πο θελεις
nilosgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δες αυτο: http://docs.seleniumhq.org/projects/webdriver/
acid18 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που ζητάς γίνεται πολύ εύκολα με PhantomJs + NodeJs. Αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις σκέτο το Phantom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα