KaizerSoze Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 MATLAB 6,nomizw omws oxi i 6.5.Installation kanonikotato.Ola deixnoun kala(+documentation). Olokainourio laptop me XP Home edition.Paw na anoixw tin Matlab,tzifos!!!Kateythian to gnwsto "Matlab has encountered a problem and needs to be closed.......send report" spastiko ton XP.Fysika i Matlab den anoigei. Exw kanei 3-4 Uninstall kai xana Install,ekana Search->Files and folders->Matlab kai esvisa oti eixe sxesi me Matlab.Ekana Run->Regedit->Find->Matlab, vrika mono ena pou na exei tin lexi Matlab,to esvisa kai auto.Tipota tzifos nada trela!!!Kai to kalytero: To trexw sto pc tou sygatoikou pou einai sxedon to idio mono pou exei Professional XP kai me to 1o installation paizei kanonika!!! To mono pou mporw na skeftw einai thema Home-Professional alla ola ta paidia apo tin sxoli pou xeroun lene pws xlwmo na ftaiei auto. Kapoios protine na to trexw apo DOS,egw dystyxws den xerw kala kala ta Windows,apo DOS tha trexw??An mpori kapoios na boithisei me to DOS as to kanei epeigontos (dioti eimai sta pc tis sxolis kai sto spiti den exw net akoma). Ennoeitai pws ama xerei kapoios alli lysi i exei katalavei ti ftaiei tha einai o swtiras mou p.s. To xreiazomai apisteyta dioti ola ta progs tis sxolis kai ta project tha ginoun se Matlab kai den eimaste twra na xeimerwvradiazomaste sta cluster tou Leeds
androu Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 yparxei ena patch gia p4 + xp sxetika me mathlab. den to exo tora mazi mou otan pao spiti tha to koitaxo kai tha sou po megethos
KaizerSoze Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 nai vre,thx.Mipws omws mporeis na katalabeis giati egine se mena kai oxi ston filo mou?An einai diladi thema Pro i Home na balw ta pro na isixasw
KaizerSoze Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Apisteyta pragmata!Apla evala tin 6.5 kai doulepse!!Ti na pw,telos kalo,ola kala.Kapoioi mou eipan pws itan thema JavaMachine
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.