Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα macbook (το λευκό) και πρέπει να κάνω reinstall το Maverics. Όταν τον ανοίγω μου βγάζει αυτήν την επιλογή ή restore από backup κτλ

Πάω να κάνω reinstall και θέλει Login στο apple account. Βάζω το δικό μου (το macbook δεν είναι δικό μου) και μου βγάζει να δοκιμάσω αργότερα. Εγώ νομίζω ότι το βγάζει αυτό γιατί δεν έχω το maverics στον λογαριασμό μου. 

Το dvd δεν δουλεύει. Είχα ένα δισκάκι Lion κάπου και δεν παίζει... τι κάνω. Έχω κολλήσει. Αν μου δώσει κάποιος από σας τον apple λογαριασμό του μπορώ να κάνω δουλειά;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε κανε εγκατάσταση απο USB stick μια πιο παλιά έκδοση λειτουργικού όπως το snow leopard σου συνιστώ. Κάντε update το 10.6.8 κ κανε διπλό κλικ απ ευθείας το mavericks ή Yosemite. Το υποστηρίζει Απο που είσαι;;

Δημοσ.

Καβάλα και δεν υπάρχει άλλο mac εδώ κοντά. Μόνο μέσα από άλλο mac δεν γίνεται usb; Μπορώ και από virtual machine;

Δημοσ.

Μπορείς και από Virtual Machine. Βέβαια, το να φτιάξεις Virtual Machine που θα τρέχει OS X δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα του κόσμου, αλλά αν δεν έχεις άλλη επιλογή, τί να κάνεις;

Δημοσ.

Φίλε μου, απ' ότι καταλαβαίνω το μηχάνημα παραλήφθεικε "ως έχει" δηλαδή με το σύστημα του πωλητή.  Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι ασφαλές, ενω προέκυψε και το θέμα με την Apple ID.

Εφ' όσον λοιπόν έχεις το Install DVD που συνόδευε το μηχάνημα φορμάρεις (Erase) τον δίσκο, εγκαθιστάς από το DVD το λειτουργικό και στη συνέχεια προχωράς σε update σε Mavericks ή σε όποιο σύστημα υποστηρίζει το μηχάνημα σου.

Και μεριμνάς βέβαια πρωτύτερα για ένα Time Machine backup.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...