proimos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Παιδια αγορασα χτες την Corsair h100i.Ειπα και εγω να δοκιμασω την τυχη μου και να την βαλω μονος μου για να γλυτωσω το 30αρικο.Ολα καλα αλλα ειναι λογικο να idle να επεσε η θερμοκρασια 2-3 βαθμους απο τη στοκ που ειχε ? Σε φουλ load me prime test επεσε 15-18 C. Εχω i5-2500κ και κουτι Corsair 500r με εχτρα 3 aerocool shark 14mm. Εβαλα λαθος την παστα η αυτη ειναι η διαφορα που επρεπε να περιμενω? (δουλευω autodesk γαι την σχολη και ο υπολογιστης δεν κλεινει καμια εβδομαδα μεχρι να κανει το render στο(με 100% το CPU ασταματητα). Αυτη ειναι η παστα που εβαλα (http://www.e-shop.gr/xilence-zub-xptpx5-x5-thermal-grease-p-PER.808882) . καπως ετσι την εβαλα,λιγο πιο λιγη γενικα για να μην χυθει στις ακρες οπως στην εικονα. Ευχαριστω προκαταβολικα.. Φιλικα Μανωλης.
Kazama88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχαχαχα! Τι έκανες εκει? Τον έλουσες κανονικότατα! Δοκίμασε ξανά και αυτή τη φορα με λίγη πάστα! https://www.youtube.com/watch?v=-hNgFNH7zhQ Δες και εδω να παρεις μια ιδέα!
proimos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχαχαχα! Τι έκανες εκει? Τον έλουσες κανονικότατα! Δοκίμασε ξανά και αυτή τη φορα με λίγη πάστα! https://www.youtube.com/watch?v=-hNgFNH7zhQ Δες και εδω να παρεις μια ιδέα! Ευχαριστω πολυ . Θα δοκιμασω και θα σου ξαναπω..Να σε ρωτισω κατι ακομα,αυτος με το γιαλι που βαζει το κανει για να την απλωσει η υποτιθεται οτι ειναι η βαση τις ξυχτρας?Αν το κανεις αυτο δεν θα φυγει πολυ therma? Φιλικα Μανωλης
kraken92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ . Θα δοκιμασω και θα σου ξαναπω..Να σε ρωτισω κατι ακομα,αυτος με το γιαλι που βαζει το κανει για να την απλωσει η υποτιθεται οτι ειναι η βαση τις ξυχτρας?Αν το κανεις αυτο δεν θα φυγει πολυ therma? Φιλικα Μανωλης Φίλε proimos, αυτό που κάνει ο τύπος στο βίντεο με το γυαλί είναι απλά για να δείς πως απλώνεται η πάστα όταν τοποθετείς τη ψύκτρα πάνω στον επεξεργαστή. Δεν είναι τρόπος να απλώσεις τη πάστα, ούτε βάση της ψύκτρας σε καμία περίπτωση! Αυτό που σου δείχνει κατουσίαν είναι διάφορους τρόπους να τοποθετείς τη πάστα στο CPU. Προτεινόμενος τρόπος είναι αυτός που σου δείχνει στο κέντρο και για μένα αν θες τη γνώμη μου είναι το "Χ" που κάνει...Καλή επιτυχία στη τοποθέτηση και χαμηλές θερμοκρασίες εύχομαι! Y.Γ. Το γυαλί άστο στην άκρη δεν το χρειάζεσαι, βάλε τη ψύκτρα κατευθείαν απο πάνω Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2014 από kraken92 1
proimos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Φίλε proimos, αυτό που κάνει ο τύπος στο βίντεο με το γυαλί είναι απλά για να δείς πως απλώνεται η πάστα όταν τοποθετείς τη ψύκτρα πάνω στον επεξεργαστή. Δεν είναι τρόπος να απλώσεις τη πάστα, ούτε βάση της ψύκτρας σε καμία περίπτωση! Αυτό που σου δείχνει κατουσίαν είναι διάφορους τρόπους να τοποθετείς τη πάστα στο CPU. Προτεινόμενος τρόπος είναι αυτός που σου δείχνει στο κέντρο και για μένα αν θες τη γνώμη μου είναι το "Χ" που κάνει...Καλή επιτυχία στη τοποθέτηση και χαμηλές θερμοκρασίες εύχομαι! Y.Γ. Το γυαλί άστο στην άκρη δεν το χρειάζεσε, βάλε τη ψύκτρα κατευθείαν απο πάνω ...Eυχαριστω πολυ... 1
stathisgtr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Αδερφε μου ,ισως σε βοηθησει κατι απο εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα