Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε κανένα έμπιστο και οικονομικό καταστημα επισκευών laptop στο κέντρο της Θεσσαλονίκης;;; Βασικά θέλω απλή διάγνωση για να αποφασίσω αν όντως θέλω να επισκευαστεί .. Αλλιώς θα καταλήξω σε κάποιο απο τα καταστήματα public η πλαίσιο και δεν θα το ήθελα .. Ευχαριστω πολυ :-)

Δημοσ.

Τι προβλήματα παρουσιάζει μήπως ειναι κατι απλό και μπορούμε να βοηθήσουμε να το φτιάξεις

Δημοσ.

Κλείνει απο μονο του ακόμη και όταν η θερμοκρασία αντιστοιχεί στους 45 βαθμούς.. Οπότε δεν νομίζω να σχετίζεται με τα ανεμιστηρακια

Και κανά δυο φορές βγάζει έναν ήχο σαν παρασιτο στα καλα καθούμενα

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα ας πάμε στο θέμα μας ότι κλείνει μόνο του μπορεί να είναι και θέμα και λειτουργικού όχι μόνο υλικού για αρχή 1)Δοκίμασε να μπείς σε ασφαλεί λειτουργία πατόντας το κουμπι f8 μόλις ανοίγεις το λάπτοπ αμα κλείσει δοκίμασε να το ξανανοίξεις και πατα ανάλογα το λάπτοπ σου η f2 η delete για να μπείς στα bios αστο εκεί στα bios και πες μας άμα κλείσει αμα κλείσιει τοτε πάει να πεί οτι είναι θέμα υλικού και όχι λειτουργικού αλα άμα δεν κλείσει σε ασφαλεί λειτουργία κάνε ενα scan με αυτο εδώ http://www.superantispyware.com/download.htmlασφαλει λειτουργεία με συνδέση που λέει πάτα για να μπορείς να το κατεβάσεις. Επείσης τσέκαρε πίνακας ελέγχου ,συστήματα και ασφάλεια, επιλογη παροχής ενέργειας,αλαγη ρυθμίσεων σχεδίου σε εκείνο που είναι τσεκαρισμένο δες να λέει ποτέ και μετα πάτα απο κάτω που λέει αλαγή ρυθμίσεων παροχής ενέργειας για προχωρημένους διπλο κλικ στο σκληρό δίσκο διπλο κλικ στο απενεργοποίηση σκληρου δίσκου έπειτα απο και σβήσε τα λεπτά που θα γράφει λογικά και γράψε ποτέ ακριβώς όπος το γράφω εδώ ,το ίδιο και στην οθόνη ,και στην αναστολη λειτουργείας .Επείσης δοκίμασε να διαγράψεις περιτά προγράμματα απο πίνακα ελέγχου ,στην αναζήτηση της έναρξης πάτα %temp% και διέγραψε ότι έχει μέσα αμα δεν λειτουργείσει τίποτα απο όλα αυτά πάμε στην επιλογή νούμερο

2)Θα πρέπει να μας πεις ακριβως το μοντέλο του λάπτοπ και εδώ είμαστε να σου λεμε βήμα βήμα τη να κανεις μη με τη μια σκέφτεσε να το πας σε μαγαζί το συμφέρον τους κοίτάνε όλοι μπορεί να είναι ένα απλό πράμα και για αυτο το λόγο να σου πάρει ένα 100αρικο επείδη έτσι του κάρφωσε δοκίμασε αυτα που σε είπα μια στην επιλογή 1 και μετα εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε.Αυτα απο εμένα ότι θές εδώ

• Like 1
Δημοσ.

Πιθανό προβλημα στην μητρική στον ίδιο τον ελεγκτή που ελέγχει τις θερμοκρασίες. Αν ο ίδιος έχει χαλάσει κ θερμαίνεται νομίζει ότι θερμαίνεται όλο το μηχάνημα κ δίνει εντολή να σβήσει ο υπολογιστής για να μην καεί. Προβλημα όχι κ τόσο σοβαρο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...