NikosTsolakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω στήσει ενα Blog πανω σε πλατφόρμα Wordpress και οταν ανεβάζω τα αρθρα μου, μου εμφανίζει ερωτηματικά, δηλαδή "� " στα meta tags το charset ειναι "UTF-8" και στην Database ειναι σε "utf8_general_ci" ... παρεμπιπτόντως ο Browser Που χρησιμοποιώ ειναι Google Chrome και εχω αλλάξει και απο εκει την κωδικοποίηση αλλα πάλι τίποτα.... τα φώτα σας παίδες!
ParhsG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Πρεπει να εντοπίσεις σε ποιο σημείο γίνεται η αλλίωση. Δοκιμασες να βαλεις κατευθείαν κείμενο στη βάση να δεις πρώτα αν το πρόβλημα ειναι κατα την αποθηκευση η μετα;
NikosTsolakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) το έβαλα και απο την database και πάλι το ίδιο. προφανώς ειναι κατα την αποθηκεύσει. και κατι αλλο. μεσα στο control panel δεν μου τα βγάζει αυτα τα � δηλαδή μονο στην αρχικη σελίδα του site μου τα βγάζει. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2014 από NikosTsolakos
NikosTsolakos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) EDIT: Οκ το έφτιαξα. Τελικά το πρόβλημα ηταν στο theme στην function Που έκοβε το τίτλο και το άρθρο. πχ: substr(get_the_title(),0,50) απλά άλλαξα την εντολή substr mb_substr(get_the_title(),0,50, 'UTF-8') και τώρα είναι οκ Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2014 από NikosTsolakos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα