Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Galaxy note 3 και κάποιες φορές όταν πάω να ανοίξω την κάμερα παγώνει η οθόνη του κινητού και βγάζει σφάλμα. Τώρα τελευταία το κάνει συχνά αυτό. Γνωρίζει κάνεις τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

1ον δες αν υπάρχει διαθέσιμο update όπως είπε και ο φίλος. Μετά δοκίμασε καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή κάμερα από τη διαχείριση και τέλος αν δεν στρώσει πάρε back up και κάνε reset

• Like 1
Δημοσ.

1ον δες αν υπάρχει διαθέσιμο update όπως είπε και ο φίλος. Μετά δοκίμασε καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή κάμερα από τη διαχείριση και τέλος αν δεν στρώσει πάρε back up και κάνε reset

Φίλε έχω το τελευταίο update. Μάλλον για format το βλέπω

Μήπως χρειάζεται κάποιο update?

Φίλε έχω την τελευταία δεν νομίζω να είναι από αυτό. 

Δημοσ.

Σου βγάζει το μήνυμα "camera has stopped working?"

Έχω την εντύπωση πως ίσως κάποια εφαρμογή τα προκαλεί όλα αυτά.. κάποιο conflict

https://www.youtube.com/watch?v=IHzJzV3z_Ow

Φίλε είναι ακριβός όπως το video με την διαφορά ότι δεν ανοίγει καν το πρόγραμμα παγώνει η οθόνη με το που πατήσω να το ανοίξει και όταν κάνω επανεκκίνηση δουλεύει μια χαρά. 

Πιθανόν κάποιο barcode scanner.

Δεν ξέρω το θέμα είναι ότι τώρα τελευταία το εμφανίζει συχνά :\

Δημοσ.

Έχω το Galaxy note 3 και κάποιες φορές όταν πάω να ανοίξω την κάμερα παγώνει η οθόνη του κινητού και βγάζει σφάλμα. Τώρα τελευταία το κάνει συχνά αυτό. Γνωρίζει κάνεις τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ. 

Εχεις χώρο αρκετό ελεύθερο?

Δημοσ.

Εχεις χώρο αρκετό ελεύθερο?

Ναι.Δεν είναι εκεί τ πρόβλημα. 

Μήπως έχεις το viber? Αν το έχεις κάντο διαγραφή κ παρακολούθησε το.

Γιατί αυτό φταίει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...