Michael_Wx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Έχω το Galaxy note 3 και κάποιες φορές όταν πάω να ανοίξω την κάμερα παγώνει η οθόνη του κινητού και βγάζει σφάλμα. Τώρα τελευταία το κάνει συχνά αυτό. Γνωρίζει κάνεις τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ.
kataramenos32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 1ον δες αν υπάρχει διαθέσιμο update όπως είπε και ο φίλος. Μετά δοκίμασε καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή κάμερα από τη διαχείριση και τέλος αν δεν στρώσει πάρε back up και κάνε reset 1
Michael_Wx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 1ον δες αν υπάρχει διαθέσιμο update όπως είπε και ο φίλος. Μετά δοκίμασε καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή κάμερα από τη διαχείριση και τέλος αν δεν στρώσει πάρε back up και κάνε reset Φίλε έχω το τελευταίο update. Μάλλον για format το βλέπω Μήπως χρειάζεται κάποιο update? Φίλε έχω την τελευταία δεν νομίζω να είναι από αυτό. .
Iris_89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σου βγάζει το μήνυμα "camera has stopped working?" Έχω την εντύπωση πως ίσως κάποια εφαρμογή τα προκαλεί όλα αυτά.. κάποιο conflict https://www.youtube.com/watch?v=IHzJzV3z_Ow
Michael_Wx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σου βγάζει το μήνυμα "camera has stopped working?" Έχω την εντύπωση πως ίσως κάποια εφαρμογή τα προκαλεί όλα αυτά.. κάποιο conflict https://www.youtube.com/watch?v=IHzJzV3z_Ow Φίλε είναι ακριβός όπως το video με την διαφορά ότι δεν ανοίγει καν το πρόγραμμα παγώνει η οθόνη με το που πατήσω να το ανοίξει και όταν κάνω επανεκκίνηση δουλεύει μια χαρά. Πιθανόν κάποιο barcode scanner. Δεν ξέρω το θέμα είναι ότι τώρα τελευταία το εμφανίζει συχνά :\
Iris_89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Στο video δεν λένε κάποια λύση? Ίσως σε ξένα forums να υπάρχει κάτι, μπες και στους xda
iMarilina Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Έχω το Galaxy note 3 και κάποιες φορές όταν πάω να ανοίξω την κάμερα παγώνει η οθόνη του κινητού και βγάζει σφάλμα. Τώρα τελευταία το κάνει συχνά αυτό. Γνωρίζει κάνεις τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ. Εχεις χώρο αρκετό ελεύθερο?
Chris_saxo vts Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μήπως έχεις το viber? Αν το έχεις κάντο διαγραφή κ παρακολούθησε το.
Michael_Wx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Εχεις χώρο αρκετό ελεύθερο? Ναι.Δεν είναι εκεί τ πρόβλημα. Μήπως έχεις το viber? Αν το έχεις κάντο διαγραφή κ παρακολούθησε το. Γιατί αυτό φταίει?
Iris_89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αν έχεις εγγύηση, πήγαινε το να το κοιτάξουν..
Michael_Wx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αν έχεις εγγύηση, πήγαινε το να το κοιτάξουν.. Φίλε δεν το αγόρασα από Ελλάδα.
Iris_89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αν είναι από Ευρώπη το καλύπτει η ευρωπαική εγγύηση. Αν είναι εκτός Ευρώπης, οκ πάω πάσο.
Chris_saxo vts Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ναι.Δεν είναι εκεί τ πρόβλημα. Γιατί αυτό φταίει? Φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα κ τελικά από το viber ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα