iWantPC Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά έχω τον εξής επεξεργαστή amd athlon 64 x2 dual core processor 4200+ 2.21GHZ θέλω να μου πείτε είναι για μέτριο gaming κάλο gaming η χαμηλό τον έχω εδώ και χρονιά αν χρειάζεται να αλλάξω πείτε μου επειδή θα ήθελα επεξεργαστή υψηλού gaming διαθέτω 150-200 ευρώ
discoboyminimal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα φιλε μου , καταρχην postares σε λαθος μερος.θα σου το μετακινησει καποιος mod. τωρα για το θεμα σου.. ο επεξεργαστης ειναι 10ετιας ειναι για πολυ χαμηλο gaming! πες μας την μητρικη σου να σου πουμε αν μπορεις να κανεις μια 'μικρη' αναβαθμιση και να 'σωθεις' για κανα 2 χρονακια ακομα. αλλιως πας για νεα μητρικη + cpu + ram κανα pro 09 , καμια dota 2 , lol βαρια βαρια. απο κει και περα για να παιξεις παιχνιδια πρεπει να εχεις και καμια καλη καρτα γραφικων αλλα πες μας και την αναλυση της οθονης και την καρτα γραφικων σου σου μια.
iWantPC Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 λοιπον απο καρτα γραφικων εχω την gtx 770 επισης η RAM μου ειναι 2GB αρκετα ασχημα παιζω αρκετα παιχνιδια οπως cod easy στο pc αλλα τα 2013-2014 ψηλο κολλανε λοιπον Μητρικη πως βλεπω ποια εχω??? cpu δεν ξερω τι ειναι αυτο
discoboyminimal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 cpu = central prosessor unit η κεντρικη μοναδα επεξεργασιας..κοινως επεξεργαστης. την μητρικη σου την τσεκαρεις απο dxdiag.exe κανοντας το εκτελεση απο την 'εκτελεση' (Windows Key + R) πας εκει που λεει 'μοντελο κατασκευαστη' στην πρωτη καρτελα η ραμ σου απ οτι βλεπω ειναι λιγη, βεβαια ειναι ddr2 λογικα σε ενα παλιο γενικα μηχανιμα οποτε δεν μου κανει περιεργια γιατι 'κολας' στα παιχνιδια. εχεις καλη gpu = graphics prosessor unit , κοινως καρτα γραφικων. και τρως bottleneck απο τον cpu. δηλαδη δεν μπορει η καρτα γραφικων να ξεδιπλωσει ολη την δυναμη της γιατι εχεις ενα αδυναμο επεξεργαστη. πες μας και μια την οθονη σου , η σε τι αναλυση παιζεις για να σου πουμε περισσοτερες λεπτομεριες. 1
cabdik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 lol gtx770 με athlon 64 x2 πιο ευκολο να αλλαξεις καρτα γραφικων, παρα MOBO-CPU-RAM....!!! @iWantPC, κατεβασε το CPU-Z http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html τρεξτο και δες ποια μητρικη και BIOS Version εχεις. αν μπορεις, ανεβασε φωτο απο την καρτελα mainboard του cpu-z. αλλα κατα 99%......θες αλλαγη και των 3 κομματιων που ανεφερα..!
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αδελφε οτιδηποτε πανω απο μια ... τι να πω τωρα.. gt 8600? LOL ..ειναι bottleneck για το συστημα σου. Ποιος σου ειπε να αγορασεις την 770? Τωρα ομως που την εχεις, πας για ολικη αλλαγη πλατφορμας. DDR 3 + νεα μητρικη/επεξεργαστη. Πες μας λιγο το μοντελο της παλιας μητρικης σου ομως, μπας και σωθεις. Τι τροφοδοτικο εχεις?
NT1G Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 πιο ευκολο να αλλαξεις καρτα γραφικων, παρα MOBO-CPU-RAM....!!! @iWantPC, κατεβασε το CPU-Z http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html τρεξτο και δες ποια μητρικη και BIOS Version εχεις. αν μπορεις, ανεβασε φωτο απο την καρτελα mainboard του cpu-z. αλλα κατα 99%......θες αλλαγη και των 3 κομματιων που ανεφερα..! Σίγουρα, αλλά βάζεις κάρτα γραφικών των πόσο €, 300+ ; σε υπολογιστή δεκαετίας; Χωρίς να ρωτήσεις κάποιον γνωστό;
iWantPC Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 το τροφοδοτικο μου δεν ξερω τη μαρκα αλλα ειναι 900wat Την καρτα γραφικων την ειχα παρει δωρο και δεν ηξερα τι να τι κανω η οθονη μου ειναι η LG flatron L204WS καποια games Οπως cod μου παιζουν σε full 1680X1050 περιπου τοσο αλλα τα νεα games με το ζορι 800χ600
discoboyminimal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 λογικο φιλε μου , αλλα ακομα δεν απαντησες στα ερωτηματα μου..δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε αλλιως.. ισως ρε παιδια εχει καμια μητρικη που δεχεται και am2 cpu αλλα ειναι am3. ισως εχει και ddr3 channel. ισως να σωσουμε την κατασταση με τα λιγα υπαρχοντα που εχει. αλλα κ εσυ ρε iwantpc δεν μας βοηθας.δωσε μας μια πληρη περιγραφη απο το συστημα σου , να σου προτεινουμε.. btw καλυτερα να πουλησεις και την 770 και ολο το συστημα και να πας σε ενα κομπλε με ποιο ταπεινα χαρακτηριστηκα αλλα κατα πολυ καλυτερες επιδωσεις.. 2
cabdik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σίγουρα, αλλά βάζεις κάρτα γραφικών των πόσο €, 300+ ; σε υπολογιστή δεκαετίας; Χωρίς να ρωτήσεις κάποιον γνωστό; εγω οχι. αλλα σου απαντησε, πως αποκτηθηκε, οποτε.... μας περισσευει..! περιμενω μαρκα και μοντελο μητρικης. χωρις αυτα, δεν μπορουμε να σου πουμε, αν τυχον, μπορεις να χωσεις κανα επεξεργαστη της προκοπης (σε σχεση με αυτον που εχεις, εννοω), και να δεις τρελες διαφορες..!! επειδη εχει περασει απο τα χερια μου ο Χ2 4200, ξερω τις δυνατοτητες του..!! 2
iWantPC Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 καπως αλλιως να δω την μητρικη μου επειδη το προγραμμα το cpu-z μολις το κατεβασα ειχε 20-30 εφαρμογες
Physiciant Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Από εδώ δεν έχει καμία extra διαφήμιση/εφαρμογή http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
cabdik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Από εδώ δεν έχει καμία extra διαφήμιση/εφαρμογή http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html αφου το ιδιο λινκ του εδωσα, πως καταφερε και εβγαλε 20/30 εφαρμογες.....? κατι αλλο εκανε μαλλον...!!! iWantPC , οταν μπεις στην παραπανω σελιδα, στην δεξια πλευρα της σελιδας εχει μια στηλη. εκει πανω-πανω εχει ενα μωβ τετραγωνακι που γραφει CPU-Z "1.71 setup, english". αυτο ειναι το αρχειο που κατεβαζεις και κανεις εγκατασταση. προσεξε κατα την εγκατασταση μονο, μην τυχον (δεν θυμαμαι σιγουρα) κανει εγκαταστασεις απο toolbars - search engines. αυτα ΔΕΝ χρειαζονται, ΑΝ υπαρχουν, τα ξετικαρεις, ωστε να μην γινουν εγκατασταση..! ακριβως απο κατω εχει ενα αλλο εικονιδιο, μπλε κιτρινο. ειναι το ιδιο αρχειο, με μονη διαφορα οτι αυτο δεν χρειαζεται εγκατασταση, λειτουργει στο φακελο του...!!
darkiller Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 εαν διαθετεισ 200 ευρο για αναβαθμιση, μην καθεσε και ψαχνεσε , πουλα αυτα που εχεισ , επεξεργαστη μητρικη και μνημη ραμ. εαν πιασεισ για ολλα αυτα μαζι 50-60 ευρο, μια χαρα επεξεργαστη μητρικη και μνημη ραμ περνεισ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα