Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γινει αν καποια μερα κανω αναβαθμιση μεσω ota μολις παρω smartphone, και χαθει το ιντερνετ; Δηλαδη κοπη η συνδεση, γιατι καποιες φορες μου το κανει. Θα σταματησει ή θα περιμενει να βρω ιντερνετ; Θα υπαρχει τροπος να το σταματησω;

Δημοσ.

Τι γινει ομως αν δεν ξανασυνδεση στο ιντερνετ; Διοτι θα πρεπει να πατησω κατι. Θα μπορεσω να κανω επανεκινηση οσυε να ανοιξει;

Δημοσ.

αν δεν ολοκληρωθει το update δεν θα παθει τιποτα...για να αρχισει η αναβαθμιση πρεπει να εχει ολοκληρωθει το update.

Προβλημα πολυ πιθανο να εχεις αν διακοπει η τροφοδοσια του κινητου ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της εγκαταστασης του update.

Δημοσ.

Δηλαδη αν το ιντερνετ κλεισει οταν κανω αναβαθμιση ειμαι τελειπμενος; Για wp λεω.

Στο λεει ξεκαθαρα ρε αδερφε ο gesamgr.Αν κοπει το ιντερνετ απλα θα σταματησει το download του update.Η εγκατασταση του update ξεκιναει αφου εχει ηδη κατεβει οποτε το ιντερνετ δεν παιζει ρολο εκει

• Like 1
Δημοσ.

οχι ,,δεν χρειαζεται το Internet στην αναβαθμιση....κοιτα να εχεις μπαταρια πολυ και καλυτερα να το συνδεσεις στο ρευμα

Δημοσ.

Δηλαδη αν το ιντερνετ κλεισει οταν κανω αναβαθμιση ειμαι τελειπμενος; Για wp λεω.

ωρες ωρες, νομιζω οτι απανταμε σε............ παιδακια του δημοτικου.....!!!  

Συγνωμη, ομως,  αυτο το λεω, οχι προσβλητικα, αλλα... γιατι ΑΠΑΙΤΩ απο οσους ειναι μελη και διαβαζουν τετοια φορουμ, να ειναι πιο ενημερωμενοι....!! 

αγαπητε μου φιλε, θα σου απαντησω με ερωτηση, κι αν δεν καταλαβεις, εδω ειμαστε παλι. 

οταν κανει UPDATE το πισι σου και κοπει το ρευμα ξαφνικα (και οχι ΜΟΝΟ το ιντερνετ..!!!), παθαινει κατι ....?   

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Συγνωμη, ομως,  αυτο το λεω, οχι προσβλητικα, αλλα... γιατι ΑΠΑΙΤΩ απο οσους ειναι μελη και διαβαζουν τετοια φορουμ, να ειναι πιο ενημερωμενοι....!! 

Nαι οκ cabdik, απλως αφενος μεν τα forum ειναι μια πηγη ενημερωσης σε φαση ρωτας και μαθαινεις (oποτε μετα γινεσαι και πιο ενημερωμενος), αφετερου δε ειτε απαιτει καποιος να ειναι ενημερωμενοι οι χρηστες του φορουμ ειτε οχι, δεν ειναι προαπαιτουμενο, οποτε δεν εχει καμια σημασια. 

Steven οπως σου ειπαν δε θα εχεις κανενα προβλημα μην αγχεσαι. Πηρες απαντηση, το νημα κλεινει και παρακαλω γενικα προσπαθηστε να μην το πηγαινετε επι προσωπικου το θεμα. 

kthnxbye.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...