Regulus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τώρα η Nike θα βγάλει παπούτσια με ενσωματωμένη πιεζοηλεκτρική γεννήτρια για να φορτίζουμε το ρολόι. Η διαφημιστική καμπάνια θα λέγεται "Just charge it" :-D Τσάμπα ιδέες τους δίνω ο κερατάς! Αν το κάνει θέλω ποσοστά. Μάρτυρας μου το Insomnia.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θεούλης ο τύπος. Έχει βγάλει και χειρότερα. Εδώ μια κομψή και χρηστική θήκη για το iphone: 5
go.george Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλα τα ρολογια ειναι εξυπνα οσο εξυπνη ειναι η αυτονομια τους... Αυτο που δηλαδη φορτιζουμε κινητα, laptop, tablet ακουστικα και τωρα τα ρολογια παραπαει... Για να μην κανω λογο για τις ειδοποιησεις των διαφορων εφαρμογων που μονο απο το πλυντηριο δεν ακουγονται πια, αφου ολες οι συσκευες γινανε "εξυπνες"...Η προσπαθεια του William για εμενα ειναι μια προσπαθεια να βγαλει κανενα δις οπως ο αλλος των ακουστικων beats.. Αρπαχτη με λιγα λογια....
bounce2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Χαχα, κορυφαία η φωτοραφική με το μηλόφωνο πάνω. Ο τύπος έχει κάνει διάφορα πετυχημένα πράγματα οπότε πλέον έχει αρκετά λεφτά για να πετάει σε αποτυχίες όπως το ρολόι.
panira Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 περα απο την αυτονομια που ειναι για κλαματα , εμενα μου αρεσε αρκετα
vagelisda Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 για οσους δεν το ξερουν ,ο wii.i.am ασχολειται πολυ με το βιομηχανικο design και με την τεχνολογια και ειναι τρελος γκατζετακιας . Σχεδιαζει φουτουριστικα αυτοκινητα σε φωτορεαλιστικο για την πλακα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα