Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και ημέρες το κινητό μου κάνει τσαλίμια.

Αργεί αηδιαστικά να φορτίσει. Αλλες φορές όχι. Στο πισι αντί να φορτίζει...ξεφορτίζει. Συνδέω το φορτιστή, μου βγάζει μήνυμα οτι το τοποθέτησα σε dock.

Αλλαξα φορτιστή, (απο ένα LG) τα ψιλοίδια.

Να πάρω μια καινούργια μπαταρία ή μπα; υπάρχει περίπτωση να έπαθε κάτι η πλακέτα εκεί στο σημείο φόρτισης ή τα πινάκια και να το πετάξω όπως είναι ;

Δημοσ.

Βάλε το Galaxy Charging Current *Lite* να δεις πόσο ρεύμα παίρνει όταν το έχεις στην φόρτιση. Εμένα μου ακούγεται σαν να έχεις κάτι που να τραβάει πολύ ρεύμα (ή cpu) ανοιχτό.

• Like 1
Δημοσ.

Aρχικά να σου πω, οτι εδώ και μήνες, δεν έχω αλλάξει κάτι στη συσκευή. Ούτε νέα προγράμματα ούτε τίποτε. Παρατηρώ μια νέα ανοησία τώρα.

Φορτίζει εικονικά, πολύ γρήγορα. Δηλ απ'το 5%, πηγαίνει σε 10 λεπτά στο 60%. Παρήγγειλα μια μπαταρία πάντως, πριν το πετάξω.

Θα βάλω κι αυτό που μου λές κια θα επανέλθω.

Υ.Γ. το εγκατ΄στησα και στη φόρτιση γράφει: reference 999 mAh και κατά τη φόρτιση 700 mAh.

Αυτό σημαίνει οτι παίρνει λιγότερα mah, συνεπώς μπαταρία "πεσμένη" ;

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα γράψω εδώ.

Και μένα η μπαταρία του GS3 μου κανει τσαλιμια, δηλαδή ξεφορτιζει γρήγορα.

Δεν ψήνομαι να πάρω αυθεντική Samsung μπαταρία γιατί θα είναι ακριβή.

Έχετε να προτείνετε κάτι απο eBay αξιόπιστο?

Επίσης, θα έχω θέμα αν πάρω μεγαλύτερης χωρητικότητας πχ 2900mah?

Δημοσ.

Ε δε θα το λεγα κι ακριβή. 13ε ορίτζιναλ, απο σκρουτζομάγαζο (+2-3ε μεταφορικά).

23.95ε απο γερμανό.

Δημοσ.

Ηρθε (πότε κιόλας!) και την εβαλα. Τώρα τη φορτίζω.

Εκ πρώτης και δευτερης και τρίτης όψεως φαίνεται γνήσια. Τώρα αν εχουν κάνει τόσο καλή δουλειά με αυτοκόλλητο, s/n, πάω πάσο. Και επειδή τόσο καιρό δεν είχα δώσει σημασία στη δική μου, φαίνεται λίγο φουσκωμένη στη μέση της. Πρέπει ναναι κάνα 2 χιλιοστά παχύτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...