Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η lg έχει γίνει πολύ καλή εταιρεία και το nexus 5 ενός συγγενή μου είναι άριστο από όλες τις μεριές καθώς είχα πριν 4 χρόνια ένα κινητό αφής απλό lg ( χωρίς androind κτλ ) και είχε το πιο δυνατό ηχείο και άκουγες τέλεια. Ακόμη δουλεύει άμα το βάλω μπρος.

ναι οκ συμφωνω οτι η lg εχει κινηταρες αλλα δεν με τραβαει τοσο..

Δημοσ.

ναι οκ συμφωνω οτι η lg εχει κινηταρες αλλα δεν με τραβαει τοσο..

Το να μην σε τραβάει ο σχεδιασμός της LG και οι συσκευές της το δέχομαι αλλά μην μου πεις ότι η lagsung έχει και καλύτερο όνομα (υπόψιν Note 2 έχω κ εγώ αλλά η αλήθεια να λέγεται)

Δημοσ.

Το να μην σε τραβάει ο σχεδιασμός της LG και οι συσκευές της το δέχομαι αλλά μην μου πεις ότι η lagsung έχει και καλύτερο όνομα (υπόψιν Note 2 έχω κ εγώ αλλά η αλήθεια να λέγεται)

κοιτα τωρα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 και πιο πολυ στο s5.η lg εχει και αυτη κινηταρες απλα δεν με τραβανε τοσο στο συνολο τους.

Δημοσ.

note 3....πάντως με τπτ s5....το κινητό αυτο αν μου το δίνες και δεν ήξερα ποιο ήταν, θα σου λεγα "παρε απο δω αυτη τη γυφτιά, απο πακιστανό το πήρες με 50?"....είναι κρίμα να δώσεις τοσα λεφτά για να πάρεις ενα κινητό που μοιάζει τόσο φθηνιάρικο.....πάντως, μια και πας για κινητά ναυαρχίδες, γτ δε παίρνεις κανα HTC M8 ή κανα iphone 6, που συνδιάζουν και δύναμη και design?

Δημοσ.

iphone με τιποτα.δεν ξερω το s5 μαρεσει παντως.το χει και ενας φιλος μου και ειναι κινηταρα.μονο φραπεδες δεν φτιαχνει.αλλα και το note3 οπως και καποια lg-htc δεν πανε πισω.

Δημοσ.

Εννοείται Note 3. Πάντως αντί για S5 εγώ θα πήγαινα σε Ascend P7 ή Sony Z1-Z3 compact ή LG G2. Έχω Note 2 αλλά έχω απογοητευτεί με τη Samsung (μόνο η σειρά Note αξίζει και το Note 3 τώρα το βρίσκεις σε super τιμή). Από γνωστούς πάντως όλοι λένε LG G2, το οποίο το είδα από κοντά και ήταν κουκλί.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Έχω ένα πρόβλημα, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό είμαι μεταξύ των NOKIA LUMIA 1320 και SAMSUNG NOTE S3 neo LTE. Η χρήση που το θέλω το κινητό είναι μόνο για σερφάρισμα, ταινίες μουσική και πολύ διάβασμα για αυτό άλλωστε επέλεξα το lumia 1320 για την οθόνη και γιατί είναι 100ε φτηνότερο.

Αυτή η διαφορά που είναι μεγάλη στα τεχνικα χαρακτηριστικά των 2 κινητών το note 3 έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη είναι σημαντική για ένα windows phone? με την έννοια του ότι δεν έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις σε hardware τα windows phone.

Θα ήθελα τις γνώμες σας

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Έχω ένα πρόβλημα, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό είμαι μεταξύ των NOKIA LUMIA 1320 και SAMSUNG NOTE S3 neo LTE. Η χρήση που το θέλω το κινητό είναι μόνο για σερφάρισμα, ταινίες μουσική και πολύ διάβασμα για αυτό άλλωστε επέλεξα το lumia 1320 για την οθόνη και γιατί είναι 100ε φτηνότερο.

Αυτή η διαφορά που είναι μεγάλη στα τεχνικα χαρακτηριστικά των 2 κινητών το note 3 έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη είναι σημαντική για ένα windows phone? με την έννοια του ότι δεν έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις σε hardware τα windows phone.

Θα ήθελα τις γνώμες σας

Δες πρώτα εδώ και μετά αποφάσισε τι θέλεις.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...