StylerGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Γεια χαρα μαγκες.Σκεφτομαι να παρω κινητο αφου καταφερα να πουλησω το αγαπημενο μου s2 και ειμαι αναμεσα σε s5 και note3.Για πειτε γνωμες guys;d ps. το s2 ειναι κινηταρα!
StigmaX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ανάμεσα στα δύο αυτά, note 3 με κλειστά μάτια, εκτώς και αν έχεις θέμα με το μέγεθος.
makiss8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 iphone 6 lol και τα δυο που προτεινεις ειναι πολυ καλα, αλλα το νοτε εχει και 32gb
gravenas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Επείδη λες για κινητό να πάρεις s5 θα σου πρότεινα να πας σε Ζ3 compact που έχει καλύτερη αυτονομία αλλά και κατασκευή . Το note 3 είναι phablet και είναι άλλη κατηγορία . Ενημερωτικά θα βγει και note 4 1
StylerGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ανάμεσα στα δύο αυτά, note 3 με κλειστά μάτια, εκτώς και αν έχεις θέμα με το μέγεθος. και εγω ετσι λεω.μπα με το μεγεθος θεμα δεν εχω απλα το s5 θα λεγα οτι ειναι πιο designato. iphone 6 lol και τα δυο που προτεινεις ειναι πολυ καλα, αλλα το νοτε εχει και 32gb iphone 6?το σκοτωσες αδερφε;ρ Επείδη λες για κινητό να πάρεις s5 θα σου πρότεινα να πας σε Ζ3 compact που έχει καλύτερη αυτονομία αλλά και κατασκευή . Το note 3 είναι phablet και είναι άλλη κατηγορία . Ενημερωτικά θα βγει και note 4 μπα δεν παιζει να παω σε αλλο εκτος των 2(s5-note3)ξερω οτι θα βγει και πιστεψε με αν ειχα τα χρηματα θα περιμενα να βγει και θα το περνα χωρις δευτερη σκεψη.
StigmaX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Πάντως από εναλλακτικές σκέψου και το g3. Η τιμή του έχει πέσει στα 350€ και αποτελεί εξαιρετική αγορά σε αυτά τα λεφτά.
StylerGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Πάντως από εναλλακτικές σκέψου και το g3. Η τιμή του έχει πέσει στα 350€ και αποτελεί εξαιρετική αγορά σε αυτά τα λεφτά. καλο και το g3 αλλα δεν παιζει να παω απο samsung σε lg.
maddoctor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Κίνα έχεις δει εάν θα βρεις κάτι να σου αρέσει!?
StylerGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Κίνα έχεις δει εάν θα βρεις κάτι να σου αρέσει!? τι εννοεις κινα.εχεις κατανου καποιο site?αλλα κινεζικο δεν ψηνομαι να παρω ουτοσιαλως.
maddoctor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 τι εννοεις κινα.εχεις κατανου καποιο site?αλλα κινεζικο δεν ψηνομαι να παρω ουτοσιαλως. Ριξε μια ματιά, είμαι σίγουρος θα αλλάξεις γνώμη -> http://www.report me for spam έχει αναζήτηση και βαση χρημάτων και είναι αξιοπιστο μαγαζί. Άλλο μαγαζί ειναι και το vickmall έχω ακούσει, αλλά δεν εχω αγοράσει τίποτα από εκεί.
StigmaX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εδώ το παλικάρι δεν καταδέχεται να πάρει LG και ο πρέσβης του προτείνει κινέζικα...
maddoctor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το να ρίξει μια ματιά δεν θα του κοστίσει. Αν του πέφτουν λίγα, ας πάρει iphone.
kataramenos32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 καλο και το g3 αλλα δεν παιζει να παω απο samsung σε lg. Απο Samsung σε LG να πας απο Note 3 σε G3 να μην πας.Η LG βγαζει απο τις καλυτερες συσκευες της αγορας πλεον.Μην μου πεις και εσυ οτι ειχες παρει μια συσκευη πριν απο 5 χρονια και δεν εμεινες ευχαριστημενος θα τρελαθω.Κατα τα αλλα αναμεσα σε S5 και Note 3 προτεινω το 2ο και εγω 1
StylerGR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ριξε μια ματιά, είμαι σίγουρος θα αλλάξεις γνώμη -> http://www.report me for spam έχει αναζήτηση και βαση χρημάτων και είναι αξιοπιστο μαγαζί. Άλλο μαγαζί ειναι και το vickmall έχω ακούσει, αλλά δεν εχω αγοράσει τίποτα από εκεί. θα τα τσεκαρω αδερφε αλλα δεν ψηνομαι για κινεζικο...
eddie1996 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η lg έχει γίνει πολύ καλή εταιρεία και το nexus 5 ενός συγγενή μου είναι άριστο από όλες τις μεριές καθώς είχα πριν 4 χρόνια ένα κινητό αφής απλό lg ( χωρίς androind κτλ ) και είχε το πιο δυνατό ηχείο και άκουγες τέλεια. Ακόμη δουλεύει άμα το βάλω μπρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα