Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα μαγκες.Σκεφτομαι να παρω κινητο αφου καταφερα να πουλησω το αγαπημενο μου s2 και ειμαι αναμεσα σε s5 και note3.Για πειτε γνωμες guys;d

ps. το s2 ειναι κινηταρα!

Δημοσ.

Επείδη λες για κινητό  να πάρεις s5 θα σου πρότεινα να πας σε Ζ3 compact  που έχει καλύτερη αυτονομία αλλά και κατασκευή . Το note 3 είναι phablet και είναι άλλη κατηγορία . Ενημερωτικά θα βγει και note 4

• Like 1
Δημοσ.

Ανάμεσα στα δύο αυτά, note 3 με κλειστά μάτια, εκτώς και αν έχεις θέμα με το μέγεθος.

και εγω ετσι λεω.μπα με το μεγεθος θεμα δεν εχω απλα το s5 θα λεγα οτι ειναι πιο designato.

iphone 6 lol :P

και τα δυο που προτεινεις ειναι πολυ καλα, αλλα το νοτε εχει και 32gb

iphone 6?το σκοτωσες αδερφε;ρ

Επείδη λες για κινητό  να πάρεις s5 θα σου πρότεινα να πας σε Ζ3 compact  που έχει καλύτερη αυτονομία αλλά και κατασκευή . Το note 3 είναι phablet και είναι άλλη κατηγορία . Ενημερωτικά θα βγει και note 4

μπα δεν παιζει να παω σε αλλο εκτος των 2(s5-note3)ξερω οτι θα βγει και πιστεψε με αν ειχα τα χρηματα θα περιμενα να βγει και θα το περνα χωρις δευτερη σκεψη.

Δημοσ.

Πάντως από εναλλακτικές σκέψου και το g3. Η τιμή του έχει πέσει στα 350€ και αποτελεί εξαιρετική αγορά σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

Πάντως από εναλλακτικές σκέψου και το g3. Η τιμή του έχει πέσει στα 350€ και αποτελεί εξαιρετική αγορά σε αυτά τα λεφτά.

καλο και το g3 αλλα δεν παιζει να παω απο samsung σε lg.

Δημοσ.

Κίνα έχεις δει εάν θα βρεις κάτι να σου αρέσει!?

τι εννοεις κινα.εχεις κατανου καποιο site?αλλα κινεζικο δεν ψηνομαι να παρω ουτοσιαλως.

Δημοσ.

τι εννοεις κινα.εχεις κατανου καποιο site?αλλα κινεζικο δεν ψηνομαι να παρω ουτοσιαλως.

Ριξε μια ματιά, είμαι σίγουρος θα αλλάξεις γνώμη -> http://www.report me for spam έχει αναζήτηση και βαση χρημάτων και είναι αξιοπιστο μαγαζί. Άλλο μαγαζί ειναι και το vickmall έχω ακούσει, αλλά δεν εχω αγοράσει τίποτα από εκεί.

Δημοσ.

καλο και το g3 αλλα δεν παιζει να παω απο samsung σε lg.

Απο Samsung σε LG να πας απο Note 3 σε G3 να μην πας.Η LG βγαζει απο τις καλυτερες συσκευες της αγορας πλεον.Μην μου πεις και εσυ οτι ειχες παρει μια συσκευη πριν απο 5 χρονια και δεν εμεινες ευχαριστημενος θα τρελαθω.Κατα τα αλλα αναμεσα σε S5 και Note 3 προτεινω το 2ο και εγω

• Like 1
Δημοσ.

Ριξε μια ματιά, είμαι σίγουρος θα αλλάξεις γνώμη -> http://www.report me for spam έχει αναζήτηση και βαση χρημάτων και είναι αξιοπιστο μαγαζί. Άλλο μαγαζί ειναι και το vickmall έχω ακούσει, αλλά δεν εχω αγοράσει τίποτα από εκεί.

θα τα τσεκαρω αδερφε αλλα δεν ψηνομαι για κινεζικο...

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η lg έχει γίνει πολύ καλή εταιρεία και το nexus 5 ενός συγγενή μου είναι άριστο από όλες τις μεριές καθώς είχα πριν 4 χρόνια ένα κινητό αφής απλό lg ( χωρίς androind κτλ ) και είχε το πιο δυνατό ηχείο και άκουγες τέλεια. Ακόμη δουλεύει άμα το βάλω μπρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...