Προς το περιεχόμενο

OS X Yosemite

Gi0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στο macbook pro έχω βάλει τον Samsung 840. Διάβασα ότι υπάρχει θέμα με το trim και μερικούς ssd όπως πχ η σειρά 8 των Samsung. ΄Εχει κάποιος ενεργοποιήσει το trim με αυτό το δίσκο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο macbook pro έχω βάλει τον Samsung 840. Διάβασα ότι υπάρχει θέμα με το trim και μερικούς ssd όπως πχ η σειρά 8 των Samsung. ΄Εχει κάποιος ενεργοποιήσει το trim με αυτό το δίσκο;

Και εγώ τον 840 έχω και λειτουργεί μια χαρά το trim.

sudo trimforce enable  μου βγαζει να βαλω password αλλα δεν μπορω να γραψω κατι δεν με αφηνει 

Καμια ιδεα ?  

Δεν σου δείχνει τίποτα.. και έτσι πρέπει, απλά γράψε τον κωδικό και πάτα Enter :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω τον 830 και παρατηρώ θέματα σε παγωματάκια με ενεργοποιημένο το trim

Φυσικά χωρίς τριμ δεν υπάρχει κανένα θέμα και το σύστημα πετάει.

edit

η ομπρέλα που γυρνάει στο σαφάρι ίσως είναι θέμα του σαφάρι μόνο.. Πολλά bug απο πολλές μεριές δεν ξέρεις τι να πρωτοπιάσεις.

Επεξ/σία από Prof_Chaos

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ας το γραψω εδώ, μιας και δεν γνωρίζω αν είναι πρόβλημα του Yosemite ή του iOS. 

Δεν μπορώ να καταφέρω με τίποτα να συγχρονίσω το iPhone 6 over wifi. Στο iTunes το κινητό δεν φαίνεται ποτέ, εκτός και αν το συνδέσω με καλώδιο.

Έχω δοκιμάσει ότι μπορώ, εκτός από ζημιογόνα workarounds όπως το ολικό reset της συσκευής (αυτό δεν μπορώ να το κάνω, δεν έχω καμιά όρεξη να κάνω restore το κινητό).

Επιγραμματικά, έχω ανοιγοκλεισει wifi, έχω κάνει restart, έχω τσεκάρει πολλές φορές τις ρυθμίσεις, αποτέλεσμα μηδέν. Με καλώδιο ο συγχρονισμός γίνεται τέλεια, κανένα πρόβλημα. 

Καμιά ιδέα του τι παίζει? Όλες οι συσκευές έχουν το τελευταίο udate.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...