CheOnWeb Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μπες από chrome στον εν λόγω λογαριασμό να δεις τι γίνεται με τα security options, password κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καινούριο update παιδιά.....downloading.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καινούριο update παιδιά.....downloading.... Υπόψιν ότι by default επιτρέπει και το trim σε άλλους SSD δίσκους απλά δίνοντας στο τερματικό την εντολή sudo trimforce enable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καλό νέο αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 αργει παρα πολυ 10.10.4 9 ωρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μόλις ενεργοποίησα το Trim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nirair23 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Στο macbook pro έχω βάλει τον Samsung 840. Διάβασα ότι υπάρχει θέμα με το trim και μερικούς ssd όπως πχ η σειρά 8 των Samsung. ΄Εχει κάποιος ενεργοποιήσει το trim με αυτό το δίσκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Στο macbook pro έχω βάλει τον Samsung 840. Διάβασα ότι υπάρχει θέμα με το trim και μερικούς ssd όπως πχ η σειρά 8 των Samsung. ΄Εχει κάποιος ενεργοποιήσει το trim με αυτό το δίσκο; Και εγώ τον 840 έχω και λειτουργεί μια χαρά το trim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μια χαρά σε: Corsair Force 3 OWC Aura Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 sudo trimforce enable μου βγαζει να βαλω password αλλα δεν μπορω να γραψω κατι δεν με αφηνει Καμια ιδεα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 sudo trimforce enable μου βγαζει να βαλω password αλλα δεν μπορω να γραψω κατι δεν με αφηνει Καμια ιδεα ? Δεν σου δείχνει τίποτα.. και έτσι πρέπει, απλά γράψε τον κωδικό και πάτα Enter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ολα καλά εκτός από τον Safari. Αρχίζω να χρησιμοποιώ πλέον Chrome και θα ξαναχρησιμοποιήσω Safari στο El Capitan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Στο macbook pro έχω βάλει τον Samsung 840. Διάβασα ότι υπάρχει θέμα με το trim και μερικούς ssd όπως πχ η σειρά 8 των Samsung. ΄Εχει κάποιος ενεργοποιήσει το trim με αυτό το δίσκο; εχω τον 830 και παρατηρώ θέματα σε παγωματάκια με ενεργοποιημένο το trim Φυσικά χωρίς τριμ δεν υπάρχει κανένα θέμα και το σύστημα πετάει. edit η ομπρέλα που γυρνάει στο σαφάρι ίσως είναι θέμα του σαφάρι μόνο.. Πολλά bug απο πολλές μεριές δεν ξέρεις τι να πρωτοπιάσεις. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2015 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ας το γραψω εδώ, μιας και δεν γνωρίζω αν είναι πρόβλημα του Yosemite ή του iOS. Δεν μπορώ να καταφέρω με τίποτα να συγχρονίσω το iPhone 6 over wifi. Στο iTunes το κινητό δεν φαίνεται ποτέ, εκτός και αν το συνδέσω με καλώδιο. Έχω δοκιμάσει ότι μπορώ, εκτός από ζημιογόνα workarounds όπως το ολικό reset της συσκευής (αυτό δεν μπορώ να το κάνω, δεν έχω καμιά όρεξη να κάνω restore το κινητό). Επιγραμματικά, έχω ανοιγοκλεισει wifi, έχω κάνει restart, έχω τσεκάρει πολλές φορές τις ρυθμίσεις, αποτέλεσμα μηδέν. Με καλώδιο ο συγχρονισμός γίνεται τέλεια, κανένα πρόβλημα. Καμιά ιδέα του τι παίζει? Όλες οι συσκευές έχουν το τελευταίο udate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ίσως είναι αυτονόητο, αλλά είσαι σίγουρος πως έχεις ενεργό το παρακάτω στο iTunes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα