georho Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 <p>Δεν παρακολούθησα λεπτομερώς όλη τη συζήτηση οπότε μπορεί να πω βλακεία αλλά αν απλά θες να πάρεις τα αρχεία σου, δε μπορείς να βγάλεις το σκληρό να τον βάλεις σε ένα κουτί; Έτσι μπορείς να κάνεις και repair το δίσκο από άλλο μακ.</p> <p> </p> <p>(Επίσης αν έχεις firewire, γίνεται και target mode).</p> Εσυ πολύ καλα τα λες αλλα εγω πως θα ανοίξω το iMac ; δεν το έχω κανει ποτέ και δυσκολευόμαστε να επιχείρηση να το κανω .μακαρι να μπορούσα παντως . Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Εντάξει, η κατάσταση έχει γίνει τραγική. Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω browser μια και καλή. http://s15.postimg.org/dnp71udyj/Screen_Shot_2015_04_19_at_3_22_36_PM.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathinaikara Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 εμενα είναι γενικότερα καλύτερη η απόκριση του συστηματος σε macbook mid2009 , ωστόσο το μόνο μελανό σημείο είναι η απόδοση του Safari, ιδιαίτερα σε σελίδες με flash κολάει το σύμπαν. Άλλαξα σε Chrome και ησύχασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Εντάξει, η κατάσταση έχει γίνει τραγική. Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω browser μια και καλή. http://s15.postimg.org/dnp71udyj/Screen_Shot_2015_04_19_at_3_22_36_PM.png Τι φαση;;;; Ενταξει, αλλαγη browser, αλλα δες αν στο κανει λογω συγκεκριμενων ιστοσελιδων ή extensions. Διαφορετικα, σε βλεπω για clean install, δεν ειναι λογικο αυτο που κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besddimo Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Εσυ πολύ καλα τα λες αλλα εγω πως θα ανοίξω το iMac ; δεν το έχω κανει ποτέ και δυσκολευόμαστε να επιχείρηση να το κανω .μακαρι να μπορούσα παντως . Sent from my iPhone using Insomnia Αν έχεις πρόσβαση σε άλλο μακ, target disk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitimac Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Παιδιά διαβάζω τόσα πολλα απογοητευτικά για το τελευταίο update Yosemite και απορώ Το έκανα 2 μερες πριν σε iMac 2013 και όλα πάνε τέλεια και έφτιαξε κ το wifi επιτέλους έχανε σήμα συνέχεια πριν Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Τι φαση;;;; Ενταξει, αλλαγη browser, αλλα δες αν στο κανει λογω συγκεκριμενων ιστοσελιδων ή extensions. Διαφορετικα, σε βλεπω για clean install, δεν ειναι λογικο αυτο που κανει Από extensions ειχα μόνο το adblock, το οποίο το έβγαλα ακριβώς για να δω αν φταίει εκείνο. Δεν έφταιγε. Οι ιστοσελίδες είναι οι ίδιες που έχω ανοιχτές πάντα. Τώρα αμα είναι να κλείνουμε websites επειδή δεν γουστάρει ο Σαφάρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Από extensions ειχα μόνο το adblock, το οποίο το έβγαλα ακριβώς για να δω αν φταίει εκείνο. Δεν έφταιγε. Οι ιστοσελίδες είναι οι ίδιες που έχω ανοιχτές πάντα. Τώρα αμα είναι να κλείνουμε websites επειδή δεν γουστάρει ο Σαφάρι... Kαλα , εννοειται οτι δεν ειναι λογικη να κλεινεις websites, αλλα απλα να το κανεις για να βρεις τι φταιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Και να ηταν μονο αυτα για τον safari στο yosemite.... Εγω ανακαλυψα οτι ουσιαστικα δεν δουλευει (ή δουλευει οποτε γουσταρει) ο ενσωματωμενος pop up blocker. Υπαρχουν πολλα παραπονα στο νετ γι'αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Βάλτε το proxy pop up blocker που αναφέρω σε κοντινό νήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 εχω ανοιχτό σαφάρι και παίζω idle στους 85C + απο 50 που ήμουν κατα μ.ο Αναγκαστικά θα πέσει recovery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georho Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Γίνετε να μπω με cmd r στο disk utilities και να κανω new image το φάκελο music στο δίσκο του laptop μου που τρέχει win 7 ; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georho Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Να υπόθεση πως οχι ε; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Γίνετε να μπω με cmd r στο disk utilities και να κανω new image το φάκελο music στο δίσκο του laptop μου που τρέχει win 7 ; Sent from my iPhone using Insomnia Όχι αλλά γίνεται με terminal. http://macmost.com/using-terminal-to-copy-files.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Γενικά καλό είναι σε κάθε νέο λειτουργικό της Apple να κάνουμε clean install. Αν είχαμε δηλαδή mavericks το πέρασμα σε yosemite πρέπει να γίνει με clean install οπωσδήποτε θα έλεγα μετά και από προσωπική εμπειρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα