gnsX Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Όση μνήμη βρίσκει διαθέσιμη η 10.10.x τόση δεσμεύει,κι αυτό σημαίνει καλή διχαχείριση και όχι κακή. Στο δικό μου παρατηρώ ότι: Έχω μόνο Skype ανοιχτό θα δεσμεύσει 6+ giga,μπορεί και 8 Έχω Skype+Safari+Office θα δεσμεύσει 6+ giga,μπορεί και 8 Έχω τα πάντα όλα ανοιχτά θα δεσμεύσει 6+ giga,μπορεί και 8. Αν θυμηθώ τι έλεγα για την 10.10 θα πρέπει να κρυφτώ,μου φαίνεται τελικά όμως πολύ καλύτερη απο την 10.9.x Όταν πρωτομπήκα βέβαια και είδα πόσο RAM δεσμεύει κόλωσα κι έβριζα που θα πρεπε να ξαναπαω πίσω.Εν τέλει του δωσα ευκαιρία και είδα ότι ότι και να κάνω,όσα προγράμματα και να ανοίξω swap δεν χρησιμοποιεί και δεν σκαλώνει πουθενά. Κάνωντας τα ίδια σε 10.9.5 άκουγα φουρφούρια και είχα σκαλώματα. Ευτυχώς όμως δεν είμαι απο τους άτυχους με το wi-fi bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpatac Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Yosemite 10.10.3 Update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 2.02 GB το μαλλι για μενα και μετα το restart ερχονται command line tools και xcode 6.3 με swift 1.2 και SDKs για 10.10.3/iOS 8.3 Για να δουμε τι θα δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 αί να δουμε! ο σερβερ λύγησε πάντως.. ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polteris Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Για να δουμε. Λεει οτι διορθωνονται bugs με wifi και bluetooth που για μενα ηταν τα σημαντικότερα προβλήματα που είχα μέχρι τώρα με το Yosemite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 O Safari χρησιμοποιεί πλέον πολύ λίγη μνήμη, ή μου φαίνεται εμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 O Safari χρησιμοποιεί πλέον πολύ λίγη μνήμη, ή μου φαίνεται εμένα? Εγώ βλέπω γενικά ότι κάνει χρήση λιγότερης μνήμης σε όλο το OS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Έχω ένα πρόβλημα με τα videos 1024 Mbit στο youtube με τον safari μετά το update. Είμαι ο μόνος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Έχω ένα πρόβλημα με τα videos 1024 Mbit στο youtube με τον safari μετά το update. Είμαι ο μόνος; τι εννωεις προβληματα; αργει να φορτώσει δεν φορτώνει; το youtube πάντα κανει περίεργα τερτίπα στο HD content (μπορει να ειναι και ιδέα μου) εγώ παντως ασύρματα (airportexpress) και ενσυερματα ειμαι οκ.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Βλέπω καρέ καρέ τα Videos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Βλέπω καρέ καρέ τα Videos. δεν ξέρω mate σε εμενα και τα 2 μηχανηματα 10.10.3 πάνε οκ. επειδη by default το youtube ειναι html5 (νομιζω) δεν βαζεις ενα με φλας να δεις πως πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georho Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μετά το update κολλάει υπερβολικά πολύ σε όλα .παω στο spotlight με το που γράφω το πρώτο γράμμα ξεκινάει και γυρνάει ο μύλος .δεν μπορω να κανω τιποτα .οτι κανω μετά απο 2 λεπτά γίνετε ,είτε ανοίγω 'η κλείσω ένα προγράμμα .ολα αυτα γίνονται σε ένα iMac 9.1.τι μπορω να κανω ; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μετά από όλα τα ανωτέρω παραμένω με Mavericks που στο δικό μου πετάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μετά το update κολλάει υπερβολικά πολύ σε όλα .παω στο spotlight με το που γράφω το πρώτο γράμμα ξεκινάει και γυρνάει ο μύλος .δεν μπορω να κανω τιποτα .οτι κανω μετά απο 2 λεπτά γίνετε ,είτε ανοίγω 'η κλείσω ένα προγράμμα .ολα αυτα γίνονται σε ένα iMac 9.1.τι μπορω να κανω ; Sent from my iPhone using Insomnia Time machine backup για αρχή...Μετα άνοιξε το activity monitor και δες τι τρέχει. Ποσά GB ram έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τελικά η 10.10.3 έβγαλε πολλά προβλήματα όπως βλέπω και στο macrumors. Το πρόβλημα με το 1024Mbit video το έχω μόνο στον safari. Με άλλους bowsers τρέχουν κανονικά τα videos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα