ravend Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 με macbook pro early 2011 8gb ram crucial 320gb δίσκο τον δικό του snow leopard να περάσω yosemite clean install η να μη το ρισκάρω? δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τα snow απλά είναι κάποιες εφαρμογές που έχουν σταματήσει την υποστηρίξη και δεν βολεύει καμιά φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Άνετα περνάει. Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, μην σου πω ότι θα είναι πιο φλουεντ ο Μακ σου από πριν. Αν και το SL είναι από τα καλύτερα OS από σταθερότητα και διαχείριση που έχουν βγει μέχρι τώρα. Αλλα λόγο συμβατότητας με τις περισσότερες εφαρμογές πλέον, καλα θα είναι να περάσεις στο νεότερο. Δες το και σαν λόγο ασφάλειας του υπολογιστή σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 γιατι ότι έχω διαβάσει οι απόψεις είναι 50/50,άλλοι κράζουν άλλοι λένε τα καλύτερα.θα το περάσω μόλις κάνω μπακαπ και θα γυρίσω με εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αν θες να κάνεις clean install για ψυχολογικούς λόγους και μόνο, κάντο. Διαφορετικά αν θες να γλυτώσεις χρόνο κάνε upgrade, δε θα δεις καμιά διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αν θες να κάνεις clean install για ψυχολογικούς λόγους και μόνο, κάντο. Διαφορετικά αν θες να γλυτώσεις χρόνο κάνε upgrade, δε θα δεις καμιά διαφορά. Εγώ έχω δει μεγάλη διαφορά μεταξύ upgrade και clean install πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Nα πω και εγώ την άποψη μου για το κλιν ινσταλ. Και οι δυο παραπάνω φίλοι μας έχουν δίκιο. Αν και ακούγεται παράδοξο, πάραυτα δικαιολογείται. Στην πρωτη περίπτωση, αν δεν έχεις παρατηρήσει αργοπορία του μηχανήματος, death ball η σπιν μπαλ (το ίδιο είναι) σε άνοιγμα σαφάρι, η κάποιας άλλης εφαρμογής, και γενικά δεν σου παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, τότε όντως δεν υπάρχει κανένας λόγος για κλιν ανσταλ. Τσάμπα ταλαιπώρια. Αν τώρα στην δεύτερη περίπτωση που προφανώς αναφέρει και ο φίλος μας @skiabox, έχεις παρατηρήσει κάποια από τα παραπάνω προβλήματα, τότε όντως εν κλιν ανσταλ θα μπορούσε να διορθώσει κάποια από αυτά, η και όλα ακόμα. Οποτε βλέποντας και κάνοντας που λένε και στο χωριο μου. ;-) Πράξε ανάλογα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 για clean install πάω γιατι δεν μου κάθεται καλα τώρα το upgrade,σε καμια δεκαριά μέρες θα δώσω εντυπώσεις,ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Πάντως ακόμα και με την 10.10.3(PB) δε διόρθωσαν αρκετά bugs: 1) Άνοιγμα finder σε full screen: Ανοίγει ανώμαλα και καθόλου smooth! 2) Finder app σε cover flow όταν μετακινεί κάποιος "πέρα δόθε" στο όριο με σκοπό να προσαυξήσει την αριστερή στήλη (μαυρίζει το cover flow) 3) Γενική αργοπορία του συστήματος (όχι άμεση ανταπόκριση, που αποδεικνύεται όταν με την ενεργοποίηση του "Reduce transparency" γίνεται το σύστημα κάπως πιο γρήγορο ) 1 1/2 click πιο γρήγορο θα έλεγα με άριστα το 10 - που περιμένω) 4) Μειώσαν λίγο το text bold ειδικά στον safari για να αποφεύγεται το bluring στο text ειδικά όποιος έχει "Favorite Bar" θα καταλάβει τι εννοώ) Ακόμα δεν ωρίμασε και νομίζω δεν θα ωριμάσει. Έχουν σημαντικό πρόβλημα με αυτό το transparency, το οποίο δημιουργεί όλο αυτό το lagging. Ίσως στην 10.11 να ασχοληθούνε εντατικά με bug fixes ή να μη βγάλουν νέα έκδοση το καλοκαίρι και να κρατήσουν το Os x 10.10 για ένα ακόμα χρόνο και τότε μόνο θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση ( 10.10.5 και πάνω). Για μένα πάντως καλά όλα τα features αλλά πρέπει να ελαφρύνει το OS X. Ελπίζω να δούμε κάποιες σημαντικές βελτιώσεις στις ταχύτητες και στο memory administration γενικά και όχι NEW FEATURES! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ερώτηση καθώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Public Beta πριν, αλλά θέλω να δοκιμάσω το Photos. Αν το κάνω εγκατάσταση, μετά όταν βγει η τελική έκδοση κάνω update σε αυτή και δε χρειάζεται τπτ άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ερώτηση καθώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Public Beta πριν, αλλά θέλω να δοκιμάσω το Photos. Αν το κάνω εγκατάσταση, μετά όταν βγει η τελική έκδοση κάνω update σε αυτή και δε χρειάζεται τπτ άλλο; Έτσι ακριβώς, αν δεν αλλάξει τπτ όμως από την pb μέχρι την τελική (λίγο απίθανο) δε θα χρειαστεί καν να κάνεις εγκατάσταση την τελική! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 εγώ πάντως σε 10.10.3 το βλέπω ποιο τσαχπίνικο και ποιο stable.. άντε μπορεί να το περάσω και στο retina to macbook αλλά σκιάζομαι... χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 εγώ πάντως σε 10.10.3 το βλέπω ποιο τσαχπίνικο και ποιο stable.. άντε μπορεί να το περάσω και στο retina to macbook αλλά σκιάζομαι... χαχα Εμένα δε μου φαίνεται έτσι...ειδικά το mission control κάνει πάλι τα ίδια, όχι δε βλέπω βελτίωση που μπορώ να πω "wow"! Νέο bug στην 10.10.3 DP: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1851621 Παρακαλώ να απαντήσουν σε όσους έτυχε. Σε εμένα έτυχε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 εμένα όχι. imac 2013. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γιατι μετα το χτεσινο security update, επιμενει (για πρωτη φορα στα χρονικα) να μου δημιουργει με το ετσι θελω ενα αρχειο που εχει ονομα αρχειου σαν 'περισπωμενη', μεσα στο C: ? Ολο το σβηνω, κι ολο το ξαναφτιαχνει. Πριν το update δεν γινονταν κατι τετοιο. Δουλευω με τον finder και τα αρχεια μου συνεχεια, οποτε το βλεπω συνεχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Γιατι μετα το χτεσινο security update, επιμενει (για πρωτη φορα στα χρονικα) να μου δημιουργει με το ετσι θελω ενα αρχειο που εχει ονομα αρχειου σαν 'περισπωμενη', μεσα στο C: ? Ολο το σβηνω, κι ολο το ξαναφτιαχνει. Πριν το update δεν γινονταν κατι τετοιο. Δουλευω με τον finder και τα αρχεια μου συνεχεια, οποτε το βλεπω συνεχως. Προφανώς για να το δημιουργεί υπάρχει κάποιος λόγος. Μην το σκαλίζεις λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα