mao Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Παράξενο , αγορά πριν μερικές μέρες sdd έκανα clean install yosemite όλα κάλα μου έβγαζε ταχύτητα write 87 read 130...... Μετά που έκανα το update 10 .10.2 ,οι ταχύτητες απογειωθήκαν 154 write 265 read Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jero01 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Αναβάθμισα απο 10.10.1 στην έκδοση 10.10.2 ενα imac late 2013 και μου δημιούργησε προβλημα με το wifi το οποίο κολλάει συνεχώς...πρεπει να κανω συνεχώς αποσύνδεση-επανασύνδεση...δοκίμασα δυο διαφορετικα ρούτερ αλλα το προβλημα συνεχίζει...υπόλοιπες συσκευές ipad,iPhone δουλεύουν μια χαρα...στην προηγούμενη έκδοση 10.10.1 δεν ειχα κανενα προβλημα...Μετα παρατήρησα μια καθυστέρηση στο άνοιγμα σελίδων στο Safari...Την ιδια αναβάθμιση εκανα και σε ενα mini Mac 2011 που εχω και δεν αντιμετωπίσω κανενα προβλημα.Εχει τύχει κατι αντίστοιχο σε σας ? Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Αναβάθμισα απο 10.10.1 στην έκδοση 10.10.2 ενα imac late 2013 και μου δημιούργησε προβλημα με το wifi το οποίο κολλάει συνεχώς...πρεπει να κανω συνεχώς αποσύνδεση-επανασύνδεση...δοκίμασα δυο διαφορετικα ρούτερ αλλα το προβλημα συνεχίζει...υπόλοιπες συσκευές ipad,iPhone δουλεύουν μια χαρα...στην προηγούμενη έκδοση 10.10.1 δεν ειχα κανενα προβλημα...Μετα παρατήρησα μια καθυστέρηση στο άνοιγμα σελίδων στο Safari...Την ιδια αναβάθμιση εκανα και σε ενα mini Mac 2011 που εχω και δεν αντιμετωπίσω κανενα προβλημα.Εχει τύχει κατι αντίστοιχο σε σας ? Sent from my iPad using Insomnia Υπάρχει σοβαρό θέμα με το wifi. Εμένα μου εμφανίζει προβλήματα και το imac και το mac book air Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 εμενα παλι δοκιμασα για ιντερνετ τον σαφαρι αντι για τον κρομε που ειχα πριν και μπορω να πω οτι η αποκριση βελτιωθηκε αρκετα ισως να ειχαν δικιο οι αλλοι που επεμεναν οτι παει καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 εμενα παλι δοκιμασα για ιντερνετ τον σαφαρι αντι για τον κρομε που ειχα πριν και μπορω να πω οτι η αποκριση βελτιωθηκε αρκετα ισως να ειχαν δικιο οι αλλοι που επεμεναν οτι παει καλα Γενικά είναι πολύ γρήγορος και αξιόπιστος ο safari σε περιβάλλον mac αλλά δεν έχει τα καλούδια του chrome 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Γενικά είναι πολύ γρήγορος και αξιόπιστος ο safari σε περιβάλλον mac αλλά δεν έχει τα καλούδια του chrome ναι,απλα τωρα πηγαινει πιο ομαλα το συστημα το προτιμω ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ καλύτερο το σύστημα με 10.10.2 αλλά πιστεύω υπάρχει χώρος ακόμα για βελτίωση. Κλασικά στην x.x.3 ωριμάζει πάντα το Mac OS παραδοσιακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δεν σας έχει "παγωσει" ο σαφάρι ποτέ; εστω και λίγο; Εμένα το έχει κανει σε ανύποπτο χρόνο για 2 δευτερόλεπτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλά ναι.Εχει ακόμα παγώματα.Απλά η κατάσταση βελτιώθηκε κατά 80% σε σχέση με την 10.10.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Τα τελευταία μάλλον κακογραμμένα flash κάνουν παγώματα σε όλους τους περιηγητές .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Χθες το βραδυ το κουβαδακι μου εφαγε το κολλημα του αιωνα........ δεν ανταποκρινοταν καθολου.... (ενα photoshop, ενα illustrator και τον Safari(5-6 tabs) ειχα ανοιχτα) οποτε πατημα στο κουμπακι και καθαρισαμε..... Πρωτη φορα το εκανε αυτο.... 10.10.2 εχει πανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 κ το δικό μου σπάνια βέβαια (2-3 φορές) έχει κάνει παγώματα με την 10.10.2 Λογικά δεν θα αργήσει η 10.10.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Το μονο που μου εσπασε τα νευρα χθες ηταν οτι ημουν στο τελευταιο σταδιο επεξεργασιας των αρχειων, και δεν προλαβα να κανω save...... #$%#$%@#$^#^#%^# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αντε να βάλεις λοιπόν αυτο το λειτουργικό για επαγγελματική χρήση.. Μπορεί να σε κρεμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Τουλαχιστον αυτο το εκανε μια φορα...... Τα ''παραθυρα'' εχουν πεταξει κατι μπλε οθονες σε στιγμες finalizing work για παραδοση σε πελατη...... Ε, εκει το πετας στον τοιχο..... χαχαχαχαχα!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα