kax54638 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Θα συμφωνήσω ότι είναι η πρώτη έκδοση του λειτουργικού που βλέπω σε ορισμένες περιπτώσεις κολλήματα και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Σε ορισμένες δε περιπτώσεις σε τραγικό βαθμό, να σέρνεται το μηχάνημα σε απλές σχετικά περιπτώσεις. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 σκεφτόμουν να γυρίσω στο 10.0 που δεν είχα κανένα σοβαρό πρόβλημα αλλά απο την άλλη ίσως βγεί η 10.2 σύντομα.
kostakiss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εγω που δεν εχω παρατηρησει τπτ με το τελευταιο λογισμικο να ανησυχω ; :ρ (Macbook pro 15 mid 2012 8gb ram)
Merdock Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Κι εγώ με Macbook Aluminum late 2008 θα έλεγα ότι μου φαίνεται τρέχει καλύτερα απ'ότι με Mavericks.
coffeex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Αν και τρέχω το Yosemite σε hackintosh δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ούτε εγώ έχω ιδιαίτερα θέματα, πέρα από κάποια μικροπράγματα... Macbook pro early 2011.
soundkeeper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Να δηλώσω και εγώ ότι πέρα από ελάχιστες ασυμβατότητες σε ένα - δύο προγράμματα νομίζω ότι το Yosemite τα πάει καλύτερα από τα maveric. Mac mini late 09, 8gb ram , 128gb ssd
lifeowner771 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Kαι εγω δεν εχω καποιο θεμα στο macbook air mid 13.Το μονο ενοχλητικο ειναι πως αργει να ανοιξει μολις διαλεξω τον χρηστη.
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μόλις συνέβει το εξής κουλό. Κλείνω το wifi, διπλό κλικ σε dmg, ξεκινάει το Verifying για να το κάνει mount, πάπαλα ο Finder (beach ball of death). Ταυτόχρονα η μνήμη αρχίζει τρελό compression και φτάνει στο κόκκινο!!!! Μιλάμε για 16GB RAM, έτσι? Attached το screenshot. Δοκιμάζω το δεξί κλικ ---> Relaunch κάμποσες φορές, αλλά τζίφος. Κάνω kill τον FInder μέσω terminal, μετά πάλι launch, τίποτα. Πριν κάνω το restart το μηχανήματος, ανοίγω πάλι το wifi, και τσουπ ο Finder ξεμπλοκάρει σαν να μην συνέβει τίποτα!
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 εχουμε αναβάθμιση στο Safari οπότε για να δούμε ..
skiabox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλά το update στον Safari ήταν πολύ minor. Λογικά βελτίωση θα δούμε στο επόμενο major update του Yosemite.
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 10.10.2 beta κατεβαίνει για εγκατάσταση.. Σε λίγες μέρες λογικά και η final .. Για να δούμε.
skiabox Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Αντε να δούμε γιατί ειδικά το safari κολάει.
dazoo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Αντιμετωπίζει κανένας θέμα με το safari στο insomnia? Συγκεκριμένα μόλις κάνω login, και πατάω στο φακελάκι για τα pm, φορτώνει ασταμάτητα και δεν ανοίγει τίποτα. Αν κάνω refresh μου ανοίγει η σελίδα που ήμουν πριν χωρίς να κάνω σύνδεση. Επίσης αν κάνω login και πάω να γράψω δεν μ'αφήνει, και στο refresh ξανά πάλι αρχική σελίδα. Δεν έχω πρόσθετα, πέραν του flash και adblock.
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Αντιμετωπίζει κανένας θέμα με το safari στο insomnia? Συγκεκριμένα μόλις κάνω login, και πατάω στο φακελάκι για τα pm, φορτώνει ασταμάτητα και δεν ανοίγει τίποτα. Αν κάνω refresh μου ανοίγει η σελίδα που ήμουν πριν χωρίς να κάνω σύνδεση. Επίσης αν κάνω login και πάω να γράψω δεν μ'αφήνει, και στο refresh ξανά πάλι αρχική σελίδα. Δεν έχω πρόσθετα, πέραν του flash και adblock. σήμερα πέταξε κάποια error η σελίδα αλλά δεν νομίζω οτι είναι θέμα σαφάρι. Τώρα όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα