Προς το περιεχόμενο

OS X Yosemite

Gi0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδια να ρωτησω κατι?Υπαρχει περιπτωση μετα απο καθαρο instal να εχει κρατησει το μακ καποιο αρχειο-ρυθμισεις?Ρωταω γιατι μετα απο καθαρο format k install to yosemite εκανα εγκατασταση το vlc κ την πρωτη φορα που πηγα να το ανοιξω μου λεει αυτο¨

Remove old preferences? We just found an older version of VLC's preferences files.

ignore' or 'Move to Trash and Relaunch VLC.

Οτι και να διαλεξω δουλευει κανονικα ,αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση...μηπως το λεει σε ολα τα yosemite?Απο την αλλη οποια αλλη εφαρμογη εχω βαλει δεν εχω παρατηρησει κατι αναλογο.Ολες δειχνουν οπως τις βαζεις πρωτη φορα χωρις να εχουν μεινει παλια αρχεια-ρυθμισεις....Απλως μου εκανε πολυ εντυπωση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι κανονικα...μαλιστα με την επιλογη ασφαλειας που τα σβηνει πανω απο μια φορα...πολυ περιεργο...

Yπαρχει περιπτωση να το κανει αυτο λογω yosemite?αλλα πως φαινεται σαν να εχει ξαναμπει το vlc?

Επεξ/σία από leonardo009

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλά κολλήματα τρώει kαι μετά την αναβάθμιση ακόμα περισσότερο δεν ξέρω αν παίζει κάτι με το trim

Sent from my iPad using Insomnia

επιβεβαιώνω οτι τρώει κολλήματα μετα την αναβάθμιση - υποβάθμιση.. αν δεν γράψει το κοντέρ 10.10.3 δεν βλέπω ουσιαστικές βελτιώσεις.

ειδικά σε σαφάρι σοβαρά προβλήματα. κολάει αρκετές φορές το scroll down..η 10.10 ηταν πολύ πιο σταθερή.. δεν είχε τέτοια θέματα.

Επεξ/σία από Prof_Chaos

εγω εβαλα κατευθειαν τα chrome...πολυ καλα εως τωρα...

Για το θεμα με το vlc τελικα ειναι θεμα yosemite..μολις το ξαναεκανα install mavericks δεν εδειξε κανενα μνμ...μαλλον το δειχνει σε yosemite μονο..

εγω εβαλα κατευθειαν τα chrome...πολυ καλα εως τωρα...

Για το θεμα με το vlc τελικα ειναι θεμα yosemite..μολις το ξαναεκανα install mavericks δεν εδειξε κανενα μνμ...μαλλον το δειχνει σε yosemite μονο..

το θέμα είναι το safari να λειτουργέι σωστά και με την 10.10.1 λειτουργεί με hickups και πολλά παγώματα..Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο ουτε καν σε beta release.. !

Κάποιος κάτοχος Mac OS 10.10 ας μας πει για την ποιότητα της Ελληνικής TTS μηχανής (Vocalizer Expressive) που ενσωματώνει. Υπάρχουν αναφορές για αισθητή βελτίωση στην εκφώνηση (τουλάχιστον στις άλλες γλώσσες).

Θα με ενδιέφερε να δανειστώ κάποια αρχεία για να βελτιώσω την εκφώνηση TTS στο Android (στην αντίστοιχη TTS μηχανή VocalizerEx).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...