zovo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά. Εχω το παραπάνω πρόβλημα, αν κάποιος ξερει κάτι ας προτείνει μία λύση. Η τηλεόραση παίζει κανονικά όλα τα αρχεία που υπάρχουν στον δίσκο, ο οποίος συνδέεται με USB. Το Home theater (ένα SONY παλιό) έχει συνδεθεί με SCART, γιατί η τηλεόραση έχει μόνο SCART και HDMI, το δε HOME THEATER δεν έχει HDMI. Ο ήχος από τα κανάλια της τηλεόρασης (mega, skai ΚΛΠ, ακούγεται κανονικά στα ηχεια του HOME THATER, αλλά όταν παίζει ταινία από το USB, δεν μεταφερεται στα ηχεια και δεν ακουγεται τίποτα. Από τα ηχεία της τηλεόρασης παίζει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει
graphist83 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Η σύνδεση του home cinema είναι μόνο με scart? Αν είναι αμφίδρομη τότε είναι λογικό. Το scart δεν μεταφέρει ήχο από το USB. Μόνο το optical. Η τν έχει έχει από ότι ξέρω optical out δεν θυμάμαι σίγουρα όμως. Βασικά γράψε ακριβώς μοντέλο home-cinema. Η βγάλε τα καθαρή φώτο από πίσω.
zovo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Sony dav dz-300 είναι το home theater H τηλεόραση δεν νομίζω να έχει άλλη έξοδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα