Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι, μαλλον θα τα πληρωσω απ'οτι φαινεται.

Εν παση περιπτωση ο πωλητης συμφωνησε να το επιστρεψω.

Το ebay μετα εστειλε μηνυμα να παω στο Resolution Center οπου εκει πατας σε ενα link για το Request και σου βγαζει τη διευθυνση επιστροφης καθως και link για να ανεβασω το tracking nubmer της αποστολης μου.

Θα το κανω Δευτερα και θα σας πω και το κοστος αποστολης και για το υπολοιπο της διαδικασιας.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εσυ θα παρεις τα λευτα πριν φτασει. Στειλε απο ελτα που ειναι φτηνα ή αν βρεις κανενα αλλο φτηνοτερο. Απλα πρεπει να το στειλεις με tracking number οχι απλη αποστολη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχαχα, ενταξει η κατασταση ειναι Lost in Translation μιλαμε.

Λεω του κινεζου δωσε διευθυνση να σου στειλω πισω το κινητο.

Μου δινει μια που ειναι γραμμενη στα αγγλικα.

Μετα λεει το ebay πανε στο return details και ανεβασε track number και χρησιμοποιησε για επιστροφη τη διευθυνση που βλεπεις εκει.

Παω λοιπον στο return details βλεπω διευθυνση στα κινεζικα γραμμενη.
Επικοινωνω με το ebay, τους λεω οτι αλλη διευθυνση μου εδωσε ο πωλητης, αλλη εχετε εσεις. Και οτι η δικια τους ειναι στα κινεζικα, κι οτι εμεις δε μιλαμε κινεζικα. Απανταει το ebay και λεει οτι πρεπει να τη στειλω οπως λεει στο return detail. Επισης λενε επικοινωνησε για το θεμα με τον πωλητη αφου αυτος λεει εχει δηλωσει τη διευθυνση αυτη.

Επικοινωνω με τον πωλητη που λεει οτι θα την στειλω στη διευθυνση που μου εδωσε αυτος και οχι στην διευθυνση που εχει το ebay.

Ξαναστελνω μυνημα πισω στο ebay και τους λεω (εεεεεεεεεεεελεοοοος) οτι:

Ο πωλητης θελει να τη στειλω αλλου και οχι εκει που λετε εσεις.

Αν τη στειλω εκει που λετε εσεις, αυτο δε γινεται εκ των πραγματων γιατι ειναι κινεζικα

Αν τη στειλω εκει που λεει ο πωλητης εσεις με καλυπτετε;

Edit: Ενταξει, στο ebay θα μου καψουν το κεφαλι με αυτα που λενε. Απαντησαν να ζητησω ΞΑΝΑ απο τον πωλητη να κανει update τη return address. Του εστειλα του πωλητη το μαιλ απο το ebay μπας και δε με πιστευει.

Edit2: Μολις εστειλε ο πωλητης οτι τη Δευτερα θα την αλλαξη τη διευθυνση και οτι δεν μπορει να το κανει τωρα γιατι Σ/Κ ειναι εκτος γραφειου. ΑΝΤΕ να δουμε.

Edit3: Ο πωλητης λεει οτι αλλαξε τη διευθυνση αλλα στο return details φαινεται η παλια. Του ΞΑΝΑστελνω μηνυμα και στελνω και στο support του ebay οτι η διευθυνση ειναι η ιδια...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Απαντα ο πωλητης οτι πρεπει να το στειλω στην καινουρια που μου εδωσε και οτι εγω δεν την βλεπω διοτι αλλαξε τη δνση επιστροφης ΜΕΤΑ την αιτηση μου για επιστροφη του κινητου. Επειδη ειχα deadline μεχρι Δευτερα 27 να στειλω πισω το κινητο και αφου η απαντηση του Ebay support δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ ξεκαθαρη για το αν αναγνωριζει την διευθυνση που μου εδωσε ο πωλητης, το εστειλα, ανεβασα track number απο ΕΛΤΑ και φαινεται να προχωραει.

Επισης, εξοδα επιστροφης, το Ebay  μου ειπε οτι απο τη στιγμη που το κινητο ηταν Not as described i.e. damaged τα εξοδα τα πληρωνει ο πωλητης. Αυτο θα φανει οταν παρω το refund.Για την ωρα εχω κανα μηνα να περιμενω μεχρι να παρει το κινητο ο κινεζος.

ουφ...καηκε ο εγκεφαλος με τις π@π@ριες αυτες

Επεξ/σία από zoidreg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...