Προς το περιεχόμενο

Macbook Air Mid 2011 και Yosemite

lamarko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και είναι κάπως νωρίς, αν κάποιος έχει κάνει αναβάθμιση το παραπάνω λογισμικό, στο παραπάνω μηχάνημα, ας πει εντυπώσεις.

Πώς πάει; Τρέχει κάνονικά ή είναι αργό;

Έκανε απλό update ή έκανε clean restore και φόρεσε το παραπάνω λογισμικό...

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4gb Ram έχω. Επιπλέον, παρατήρησα ότι τα καινούρια mac air, εχω και αυτά 4gb ram (αν θες βάζεις 8), οπότε σκέφτηκά: Δεν μπορεί η apple να βγάζει την νέα φουρνιά Mac Air, με 4 GB, και να μην υποστηρίζει το κουνουριο λογισμικό. Άσχετα που από εδώ και πέρα, η καινουρια φουρνιά θα βγαίνει με προεγκαταστημένα τα Yosemite!

όσοι έχετε το παραπάνω μηχάνημα, με το παραπάνω λογισμικό, θα μπορούσατε σας παρακαλώ να γράψετε εντυπώσεις; δεν θα ήθελα να το βάλω και να σέρνομαι...

Επιπλέον, αν το κατεβάσω και το εγκαταστήσω, μπορώ να επιστρέψω στα lion που έχει το laptop μου από την στιγμή που το αγόρασα;

Ναι, έχεις τη δυνατότα να επιστρέψεις,

κοίτα προσωπικά με 4gb ραμ είχα υπόψιν να την αυξήσω, με το 10.10 μου επιβάλεται να το κάνω διότι μονάχα με safari μπαίνει συνέχεια στη swap από 1 mb έως και 300 έχω δει. Αν θέλεις δοκιμάζεις και εσύ τη τύχη σου αλλά δε θα το πρότεινα. Εφόσον αποφασίσεις και το κάνεις όμως ψάξε να βρεις και κάποιο memory cleaner.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...