lamarko Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αν και είναι κάπως νωρίς, αν κάποιος έχει κάνει αναβάθμιση το παραπάνω λογισμικό, στο παραπάνω μηχάνημα, ας πει εντυπώσεις. Πώς πάει; Τρέχει κάνονικά ή είναι αργό; Έκανε απλό update ή έκανε clean restore και φόρεσε το παραπάνω λογισμικό... Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Αν εχεις 4GB εχει καλώς, αν εισαι με 2 καλυτερα άστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Από "πάνω" το πέρασα όχι clean install. Έκδοση με 4gb δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα καμία ώρα+ που ασχολήθηκα μαζί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 αν ειναι 4gb τότε μαζί με το yosemite ψαξε κάποιο app για καθαρισμό μνήμης γιατί θα σε πετάει συχνά σε swap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 4gb Ram έχω. Επιπλέον, παρατήρησα ότι τα καινούρια mac air, εχω και αυτά 4gb ram (αν θες βάζεις 8), οπότε σκέφτηκά: Δεν μπορεί η apple να βγάζει την νέα φουρνιά Mac Air, με 4 GB, και να μην υποστηρίζει το κουνουριο λογισμικό. Άσχετα που από εδώ και πέρα, η καινουρια φουρνιά θα βγαίνει με προεγκαταστημένα τα Yosemite! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Έχω κι εγώ το εργαλείο, μια χαρά πηγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 όσοι έχετε το παραπάνω μηχάνημα, με το παραπάνω λογισμικό, θα μπορούσατε σας παρακαλώ να γράψετε εντυπώσεις; δεν θα ήθελα να το βάλω και να σέρνομαι... Επιπλέον, αν το κατεβάσω και το εγκαταστήσω, μπορώ να επιστρέψω στα lion που έχει το laptop μου από την στιγμή που το αγόρασα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ναι, έχεις τη δυνατότα να επιστρέψεις, κοίτα προσωπικά με 4gb ραμ είχα υπόψιν να την αυξήσω, με το 10.10 μου επιβάλεται να το κάνω διότι μονάχα με safari μπαίνει συνέχεια στη swap από 1 mb έως και 300 έχω δει. Αν θέλεις δοκιμάζεις και εσύ τη τύχη σου αλλά δε θα το πρότεινα. Εφόσον αποφασίσεις και το κάνεις όμως ψάξε να βρεις και κάποιο memory cleaner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Εγώ έχω 2011 με 2 gb ram και πάει μια χαρά. Δεν το έχω ζορίσει ακόμα όμως για να δώ συμπεριφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα