WizeMan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Ρε παιδιά! Δίνω Πανελλήνιες για 2η φορά. Έχω χάσει το βιβλίο των λύσεων (το οποίο χρησιμοποιώ για να κατανόηση των ασκήσεων και όχι αντιγραφή ) και ενώ το έχω παραγγήλει εδώ και μέρες δεν μου το έχουν φέρει. Γι'αυτό θα μου ήταν χρήσιμο άν κάποιος ήξερε που μπορώ να το βρώ σε ηλεκτρονική μορφή ώστε να το εκτυπώσω! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
noname Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Νομίζω ότι αυτό ψάχνεις: http://www.pi-schools.gr/lessons/mathematics/index.html
WizeMan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Τώρα θα γίνω και λίιιιγο απαιτητικός: Μηπως ξέρετε που θα βρω αναλυτικές λύσεις?
Albatros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Hello, re file giati den pas sto sxoleio sou na pareis ena lyssari ? dyskolo einai ? Tzaba, oute ektypwseis plirwneis oute tipota....
WizeMan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει αυτό!!! Thanks! Το θέμα είναι ότι από το βιβλιοπωλείο έχω παραγγήλει εδώ και ένα μήνα αλλά στα @@ τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.